corsa combo meriva hız sabitleyiciyi kol almadan hazırlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Recep bey eve gidince tis2000 programını sizin için inceleyecegim. Astra demiştim, yanlis yazmışım.

Recep bey x 14 soketi eklentideki resimde görülüyor.(Görülüyor demiştim ama resimi yükleyince bayağı küçük göründüğünü farkettim.)Eğer x14'te kablo varsa tesisatta var olabilirmi acaba.??

Ekli dosyalar

• x14.webp
    x14.webp
    9.5 KB · Görüntüleme: 133
Hız Sabitleyici

Hız sabitleyici kolunu orjinal aldım ve taktım.Sinyal kolunun 4. ucundan X45 soketinin 2. pinine kablo çekip lehimledim. Fakat debiraj müşürünü bağlayamadım. Çünkü X14 soketinde boşta kablo yoktu. Buna rağmen Tech2 ile aktif hale getirdik cc yi. Fakat ne yazık ki hız sabitleyici çalışmadı.
Şimdi soru1: Debriyaj Müşürü olamadan sistem çalışırmı. Bir bağlantısı var mI?
Soru 2: Eğer debriyaj müşürü ile alakası yoksa sistemim neden çalışmamış olabilir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hız sabitleyici kolunu orjinal aldım ve taktım.Sinyal kolunun 4. ucundan X45 soketinin 2. pinine kablo çekip lehimledim. Fakat debiraj müşürünü bağlayamadım. Çünkü X14 soketinde boşta kablo yoktu. Buna rağmen Tech2 ile aktif hale getirdik cc yi. Fakat ne yazık ki hız sabitleyici çalışmadı.
Şimdi soru1: Debriyaj Müşürü olamadan sistem çalışırmı. Bir bağlantısı var mI?
Soru 2: Eğer debriyaj müşürü ile alakası yoksa sistemim neden çalışmamış olabilir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

-Debriyaj musiri olmadan sistem çalışmaz.

-Tech 2 türkçe ise bazı modelleri desteklediği halde programlayamiyor. Opcomla programlama yapmayı deneyin.

Bir de Size söylediğim x14 üzerinde numarasini hatırlamıyorum ama gri renkli kablo olması lazım. Ordan debriyaj müşirine paralel çekip deneyin. Belki olur. Yoksa geçen söylediğim motordaki x55 (demiştim sanırım) Soketinden debriyaj müşirine uç almanız gerekiyor.

Denizci olduğumdan 2 hafta evde değilim. O yüzden bilgisayardan tis2000e bakamıyorum.

Saygılar.

Teşekkür ederim Cihan bey.Tech2 türkçeydi ama programlayabildik.Yani aktif gözüküyor. Müşür olmadan çalışmaz demek ki? Yarın kabloya paralele deneyeceğim. İyi Seyirler :)

Teşekkür ederim Cihan bey.Tech2 türkçeydi ama programlayabildik.Yani aktif gözüküyor. Müşür olmadan çalışmaz demek ki? Yarın kabloya paralele deneyeceğim. İyi Seyirler :)

Bir deneyin bakalım. Arabaniz otomatik vites olmadığı için Fren ve debriyaj müşürü olmadan çalışmaz.

Teşekkür ederim. Kolay gelsin

2 yerden CC aktif edilebiliyor bir motor katagorisinden birde BCM katagorisinden sadece BCMden aktif edildiyse işe yaramıyor motordan katagorisinden de aktif edilmeli öyle bir sorun olmuş olabilir.

Geri