corsa cosmo tawan kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan colak999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş kazasız belasız.

dediğim gibi sen beğendiysen sorun yok tavan kaplama kaput kaplama tarzı şeylerden hoşlanmam.

Belki çok kişide beğenebilir ancak bana emanet gibi duruyor geldi Araban modluda değil sadece tavan kaplamada sırıtmış ayrıca bagaj kapağının üstü anya tavan konya :) O kısmıda kaplat biraz daha düzgün olur.

dediğim gibi zevkler tartışılmaz. daha yeni aldım zaten aracı yawaş yawaş yapacağız bakalm bi aksilik olmazsa :) yukarıdan aşağıya doğru iniyorum.bagaj kapağınıda kaplatınca bi anlamı kalmayacak aslında tavanın komple siyah olması ama başkalarının fikirlerini değerlendireceğim ;)

tabi zevkler farklıdır ama şuana kadar beğenmeyen kimse olmadı senden başka :)

bende varım begenmeyenler arasında. ama nedeni sensin. cunkuu arka bagajın ust parçasını kaplatmamışsın ve parçık pörçük olmuş o yüzden.. bence onu da kaplatırsan daha uyumlu olur. saygılar

bende varım begenmeyenler arasında. ama nedeni sensin. cunkuu arka bagajın ust parçasını kaplatmamışsın ve parçık pörçük olmuş o yüzden.. bence onu da kaplatırsan daha uyumlu olur. saygılar

teşekkür ederim. yakın zamanda kaplatıyorum :)

Öncelikler Hayırlı Olsun

Benim bir kaç sorum olacak;

Flim Mat mı, Şeffaf mı
Yağmur veya Yıkanmada bir zararı var mı

istanbulda nerden yaptırcaz yaptıran war mı bilgi verirse iyi olur.

İstanbul'da Sitemizden bir arkadaşın akrabası yapıyormuş diye yazıyordu
Modifiye ve Tununig Bölümünde oradan bakabilirsin

ben soyle soylıyım bı cok tabelacı reklamcı yapar bu işi. fiyatı uygun olan bır yere yaptırabılırsınız. forumdan arkadaşımız 65 lira fıyat vermıştı. bu başlıktakı arkadas 40 lıra dıyor. uygununu bulup yaptırın bence.

Geri