kadikoye giderken bir kopru var, altindan tren geciyo, o kopruden tek basina gec 80 km hizla
bak bakalim surtuyo mu istedigin seridi kullanabilirsin
bak bakalim surtuyo mu istedigin seridi kullanabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jantınızın ofseti nedirr merak ettim birde aracınızda yay varmıı?bende de 17 var bi kere bile sürtmedi kim demişse artık
hayrett! jantların ofseti nedirr?makyajsız kasada bakalitler farklı olduğu için sürtmüyor olabilirr!Öncelikle herkeze merhaba adım selim polat yaşadıgım yer ist. corsa 1.4 comfort sahibiyim maşahla guzel olmuş yakışmış bende de 205 40 17 jant lastik war hemde yay war fk onler 6 cm arkalar 4 ve 5 kişide bindik surtme yok ve 5 aydır kullanıyorum bi sorunda yok 16 yada 17 jant olmuyo diye bişey yok oluyo ama arabaya agır geliyo kasıyo sonuçta 1.4 motor war ama guzel duruyo benim dusuncem bu bu arada jantların hayırlı olsun ....
evet jantların cok sık yakısmıs hayırlı olsunEywallah.. sağolasınn erman kardeş.. Dün akşam forumuda bi hayli dolaştım.. Tartışmalı konular olmuş. Fakat sana katılıyorum.. 16'' arabayı gösterdi.. Lenso marka jantlar, bi hayli hafif. Bu arada 205-40-16 lastikler.. Korktuğum gibi çekişte bir problem yaşamadım çok şükür.. yakıtıda ilerleyen zamanlarda görecez artık..