Corsa C'ye 16'' jant olmaz diyenlere:)Bugün aldım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djlenoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaaa arabamın resmını koycam ama nasıl koycam bımıyorum

imageshack.us sitesinden upload et, linki kopyalayıp o linki yapıştır...

dmr arkadasın dediğine gore surtmeyecek gıbı. cunku onunkisi 17 imiş. bende traşlanması gereken yerlerı ogrensem , montajı yapmadan once traşlar ondan sonra yerleştirirdim jantları yayları.

ewt benım corsa c de de 16 war arabayı gösterio baya bi yay taktığın takdirde araba performansı ve yol tutuşuyla 16 lar la çok iyi uyum sağlıyor ;)
yay takıldığında sürtme olabilir demiş bazı arkadaşlar bende 16 inç ve yay kullanıorum 30 mm maxtrec yay ama hiç bir sorunla sürtme tarzı vs karşılaşmadım ... 16 inç le ama bıraz mazot yakışı artabilir ancak görünüş açısından çok şık oluo 14-15 e göre onun dışında her hangi bir sorun yok 4 aydır aracımda yay la birlikte kullanıorum ...

Son düzenleme:
Bende 195 50 15 marangoni lastikler var böyle aldım, aracın arkası doluyken tam kestiremedim ama büyük ihtimalle arka tamponun uc kısmına sürtme oldu kasislerde sürekli sürttü demekki dedim arkayı doldurmayacaksın Soner.

durum resimdeki gibi

http://img170.imageshack.us/my.php?image=dsc00762vj1.jpg

Ekli dosyalar

• DSC00769.webp
    DSC00769.webp
    3.5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
16'' Larla böyle bir görüntü oldu jantlar 7 ofset lastikler 205 45 16 şuan yay ve sürtme gibi bir problemim yok...ilk taktığımda arabada 4 kişi olunca hafif esnemelerde arka çamurluk ağzılarındaki dodikler hafif sürtme yapıyordu,biraz içlerinden aldırnca o sorun ortadan kalktı en kısa zamanda 3.5 luk yayla düşürmeyi planlıyorum bakalım o zaman sonuç ne olacak...

s6300533nc4.jpg

yay takınca baya bi sürtcek sanırım.dodik içlerinden biraz daha aldırınca bi problem kalmaz büyük ihtimalle

çok güzel görünüyor
inşallah sürtmezsiniz!

maşallah güzel olmuş şuan benim araçdaki jantlar 205 45 16 3.5 eibach yay var ve sürtüyordu ama yayların altına get lastiği diye plastik koydurdum şuanda hiç bir sorun yok

Son düzenleme:
Geri