Üstündeki lastiklerin neyse onu alabilirsin.Muhtemelen üstündekiler H serisidir benim öyleydi yine H aldım.Aralarında çok büyük fiyat farkı yok zaten.Biraz daha kaliteli olması lazım H serilerinin kauçuk bakımından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte beğenilmeme sebebini kendiniz söylemişsiniz.Aşırı serttir, sert olduğundan dolayı ses yapar, konforu olumsuz etkiler.p6000 kadar dayanıklı lastik görmedim akıl almaz çukurlara düştüm gene de hiç yarılma olmadı 30bin km gittim hala dişleri sapa sağlam beğenmeyenleri anlamıyorum pirrelli markasını
195 olduğundan dolayı çekiş düştüğü yalan!Benimde 185 55 15di.195 50 15 taktım çekiş düşüklüğü felan yok normalde olabilir fakat çok az bir çap küçülmesi olduğundan dolayı ne çekiş düşüyor nede yakıt artıyor.Bende yol tutuş çok fark etti neden eski lastiklerim çok kötüydü yenileri alınca çok fark etti.Ama ikiside yeni olsun çok bir fark olmaz 185 55 ile 195 50 nin, tutuşu ama tabiki az da olsa 195 daha iyi:good: Ayrıca enteresan birşey 185 55 15'den daha ucuzdur 195 50 15