Corsa D Angel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada son bır deısık Temmuz deılmıs yanlıslık olmust Hazıranda gelecek

15 nisandan sonra fari siparis ettim..Onlarda Kabul ettiler.

Ondan sonrada mailestik evet far var gondeririz diye yazdilar. Hic bir sorun yok dediler.
Tam teslim tarihi isteyince anca iki ay sonra teslim edebilir dediler.:hıh:

15 nisandan sonra fari siparis ettim..Onlarda Kabul ettiler.

Ondan sonrada mailestik evet far var gondeririz diye yazdilar. Hic bir sorun yok dediler.
Tam teslim tarihi isteyince anca iki ay sonra teslim edebilir dediler.:hıh:

Ewt aslında sıparıs kabulu yapıyolar hatta coklu sıparıste onceden solenmesını ıstemısler ama sıtede yazdıgı gıbı teslım tarıhı hazıranda yazıyo tam tarıhte vermısler aslında yanı farın pıyasaya cıkaacagı tarıh desek daha ıyı olur

Ewt aslında sıparıs kabulu yapıyolar hatta coklu sıparıste onceden solenmesını ıstemısler ama sıtede yazdıgı gıbı teslım tarıhı hazıranda yazıyo tam tarıhte vermısler aslında yanı farın pıyasaya cıkaacagı tarıh desek daha ıyı olur

Daha once o tarih 15 nisan gokuyordu.
Umarim bir sefer daha erteleme olmaz...

ya beklemesine bekleris de çok içime sinmedi tasarım olarak bnm.. sanki şuanki hali daha güsel gibi ?!

aslında şeytan dio stoplara giriştiim gibi önlere de bi giriş dio ama du bakalım..

Valla çok ama çok güzel olmuş.Sabırsızlıkla bekliyorum.Corsa D ler çok hoş arabalar.

acaba güzel durcakmı bide orası war...benımkı gokyuzu mawısı sıyah zemın daha cok gıder sanırım..sislerine xenon takan warmı?

Siyah Zemin AngeLLerde çoK güzeL duruyo =)

SisLere ve UzunLara Bende Xenon araştırıyorum =) KısaLarımda var =)

Geri