herkes anladı orjinal far da yapılacak modfikasyon gibi olmuyo hiçbişi..uzun ve kısanın çıkıntısındaki krom kalıyor etrafındaki herşey gövde rengine boyanıyor..iki tane buz mavisi neon..daha iyisi olmaz sanırım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lion tuningden E-mail geldi..
Angel satisa cikmis ))
ama ben simdilik biraz beklemedigim..
Erden ne zaman geldi sana bu mail ben adamlara yuzlerce mail attim hic cvp vermediler bu arada telfonlarida tamamen siteyi tarif eden bi cvplma sistemine sahip adamlarla internet disinda kontak kuramadim eger geldiginden eminsen ben almayandan siparisini verdirecegim tesekkurler simdiden
herkes anladı orjinal far da yapılacak modfikasyon gibi olmuyo hiçbişi..uzun ve kısanın çıkıntısındaki krom kalıyor etrafındaki herşey gövde rengine boyanıyor..iki tane buz mavisi neon..daha iyisi olmaz sanırım..
Almancası olan vara lütfen nasıl alabileceğimizi açıklayabilir mi sipariş ile? Bir de 189 euro tane fiyatı mı yoksa toplam mı??
Birde sanırım ödeme kredi kartı ile yapılamıyor :S Pek güvenli gelmedi bana :S banka numarası falan veriyor anladıgım kadarıyla