Corsa D Angel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benım smdı h7 sanırım kısalardakı.uzunlardakı we sıslerdekı ampul tıpı ne bılıomusun pekı batuhan..? bu arada gecen opc tampon fıyatını sormak ıcın maıl attım adamlar 4000ytl dedıler bı tampona haberınız olsun

farlar ne oldu ses seda yok

Web sitelerinde bir sorun mu var ?

Lion tuninge ulasmaya casliyorum suan ama web siteleri yanit vermiyor mail attim insallah cvp gelir pazartesi gunu de almanyadan birine sordurcam insallah farlara ulasabilirz :S

Evet ya malesef sitesi açılmıyor :( şu farlara ulaşabilirseniz bizi de lütfen biligilendirin,hatta sipariş falan verilecekse ben de hemen ücreti ulaştırabilirim sizlere,sipariş verebilirim yani mümkünse :S ..

ulasirsam veya bi bilgi alirsam sizlerede solerim arkadaslar
dedigim gibi maili attim cvp bekliyorum sanirsam pazartesi atarlar tanbi sirket kapanmadiysa :P

Bekleyiş...

Deli gibi adamalara ulasmaya calsıyorum almanyadan tanıdıklar soktum araya adamların sırket telefonları yok gıbı verılen numarayı aradıgımzda bır bant kaydı cıkıyor ve maılle ulasmamız gerektıgını soluyo bugun ıkı kere maıl attım ınsallah en kısa zamnda donerler... Sadece maılle calısan bı sırkette ılk defa goruyorum ayrıca he bıde ustune hemen cvp ta vermıyolar :D ulasır ulasmz bılgılendırıcem sızı arkadaslar...

mercekleri çok küçük uzun reflktörüde minnacık bişey

ondan aydınlatma fazla beklemyin çok küçük yapmıslar :(

halkalarda florasan tip insallah dayanıklıdır

angel halkaların daha belirgin görünmesini istiyorsanız krom değil siyah zemini tercih edin ;)

sonuçlar bekleniyor :)

Bundan once Firmayla surekli E-maillesmistik....Sonuncu E-mailime 3. gundur cevap yazmadilar :(

Geri