corsa d bagaj bölmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar tüplü corsada stepne bagajda kötü gözüküyor bagajda stepne üzerine gelecek şekilde bir bagaj yeri daha var fakat kendi yok bu bölmeyi internet üzerinden araştırdım sahibindende 280 tl gibi bir fiyatı var ebay de 16 euro ya var fakat satışı bitmiş 70- 80 tl gibi bir fiyata bu bölmeyi alabileceğim bir yer var mı
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

Arkadasim bagaj bolmesi olan bir aractan ,bagaj bolmesini al, bi kartona kalibini cikar,sonra marangoza git ve kaliba gore kontraplak kestir,kontraplagi al bi dosemeciye git ve kaplat.. Masraf 30_40 TL

olanı bulabilirsem düşünüyorum fakat hali hazırda bulamadım

olanı bulabilirsem düşünüyorum fakat hali hazırda bulamadım

bulmana da gerek yok, marangoza istediğin şeyi tarif edersen, ölçüp biçip yapabilir aslında

tamam yaptırır yaptırmaz olçuleri buradan paylaşırım olmayan arkadaşlar faydalansın

Konu mevcut, aratirsaniz bulabilirsiniz. Olculeri paylasmistim.

Tapatalk Pro

Benim araçta da yok ve gereksinim duymuyorum. Orjinali pahalı, 2. el sitelerde var ama gene pahalı. Siz en iyisi çıkma bakın yoksa marangozdan yaptırıp siyah halıfleksle kaplatın tamamdır.

Bence işe yarar bir parça.

GÜnlük bagaj kullanımı için faydalı. Bagajın gereksiz derinliğini ve trafik seti, yangın söndürüsü gibi ıvır zıvırı güzel bir şekilde gizliyor.

Geri