***corsa d club ***

Abilerim arkadaslarım şu Essentia da hız sabıtleyıcı meselesıne bir el atalım hepımız hız sabıtleyıcılerımıze kavusalım :)

Kardeşim bu sorunun cevabını aracım 5000 km ye geldiğinde yanıtlayacağım. Erdemir Opel ile telefonda görüştüm abi bakıma geldiğinde bilgisayara bağlarız aracı ok verirse tüm parçalar dahil 220 TL ye hallederiz dediler...

Yakında çözümü geliyor.

Essentia Familia :)

Ilker, bize kavak kontraplagi lazim. Orijinal urunun kalinligi ve agirligiyla ayni gibi. Bauhaus da varmis. Marangozun yaptigina baktim az once bildigin 5 kilo :eek:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Murat abi bu evo lip i nerden ayarladın ya on numara durmuş arıyorum bulamıyorum bi türlü :\

Ilker, bize kavak kontraplagi lazim. Orijinal urunun kalinligi ve agirligiyla ayni gibi. Bauhaus da varmis. Marangozun yaptigina baktim az once bildigin 5 kilo :eek:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bauhaus tan bakalım kanka...arabalara sığacak şekilde mi acaba? ben haftaiçi gündüz müsaitim olmazsa gidip bakayım... kaça kaç kestireyim ?

Opel Corsa 1.2 ESSENTİA Yoğun şehir içi kullanım...İstanbul....

En son Tüketim Değerim. 100 TL SHELL FUELSAVE 21 LİTRE CİVARINDA YAPIYOR... 343 KM ORTALAMA 6,122 LT 0,288 KURUŞ.

Geri