Bişey sordum siz corsa d kullanıcılarına ama ipleyen olmadı neyse kolay gelsin size , kazanmak yerine kaybetmeyi tercih ediyorsunuz demek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
n yaptınız buluştunuzmu ?
Bişey sordum siz corsa d kullanıcılarına ama ipleyen olmadı neyse kolay gelsin size , kazanmak yerine kaybetmeyi tercih ediyorsunuz demek..
42 kere Maaşallah kardeşim, kalbin gibi tertemiz. Güle güle kirlet, sevgiler
üstad burdur merkez mi ? bende burdurluyum da
Benim aracın eski haline benzetmişsin hey gidi günler be ne bağırtırdım o filtrenin canına okurdum goarrrrrr diye yırtardı her yeri hele o kızların dönüp bakması bitirirdi beni :maden: ama filtreyi 1 ay kadar kullandıktan sonra yine bu forumdan bir arkadaşa sattım şimdi orjinal hava filtresi ile devam ediyorum , bir süre sonra sende sıkılırsın sesten emin ol , maksat hevesini almak olsun
Bu arada bime 2,95 TL ye araç içi için mikrofiber TOZ alma fırçası gelmiş benim gibi temizlik manyağı olanlara duyrulur ben baya bi stok yaptım evde şuan
Gözüm gönlüm açıldı vallaha şöyle temiz temiz gez vallaha bende bugün aldığım temizlik ürünlerini ve arabanın resimlerini koyayım barı...
Yani Cuma gününe temiz gelsin araba... BU arada cuma günü yapacağımız ilk etkinliğin adının gelenekselleşmesini düşünüyorum... TABURE GÜNLERİ... Bagajdaki taburelerimden aklıma geldi.. Kafamıza göre çekicez geniş otoparka açıcaz tabureleri sohbet muhabbet
Yaklaşık 5.5 senedir kullandığım tüm benzinli araçlarımda ve hali hazırda bulunan diğer benzinli aracımda filtre uygulamaları her daim mevcutcu . DeDe ' nin filtre uygulamasını yapalı yaklaşık 1.5 ay kadar oldu zaten ...