Valla bizde şşok şok yaşadık... Orjinal olarak orta susturucu olmamasının bunda etkisi olduğunu düşünüyoruz...neden orta susturucu koymadıklarını anlayamadık
ceza yeme ihtimali varmıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bizde şşok şok yaşadık... Orjinal olarak orta susturucu olmamasının bunda etkisi olduğunu düşünüyoruz...neden orta susturucu koymadıklarını anlayamadık
ceza yeme ihtimali varmıdır
Eyw sağolasın bizde o umuttayız normal şartlarda tuv onaylı ve ceza yazılamaz belgesi var. tabi beklediğimizden biraz fazla oldu
polise denk geldi mi fark etmiyor bende yedim oradan biliyorum bu arada bizim diesellerin orta susturucusu yok düz boru var sadece
Ali'nin arabada var... sendekinde nasıl yok hehehehe
Abi harbiden hayirli olsun Fazla fazla :sulanma: mükemmelmiş sesii.... ama polis' sorununu nasil çözcen ceza 'yersin hani .. ben benim vanali'ya devam
küllüğü yazma laaa o bende kanka insan yandaş davranır buraya çıkarmadan listeyi önce bize bildirir.
arkadaşlar küllüğe boşuna 40-50 lira vermeyin linkteki küllüğün aynısından kocasinan sanayide buldum 15 tl ye aldım cuk oturdu..
http://www.hepsiburada.com/liste/dr...253574_20024879_20024890%7d&fh_refview=lister
Ali'nin arabada var... sendekinde nasıl yok hehehehe