Yengen biliyorsun ama seneye oda sana büyük ihtimal coil yetmeyecek bugün konuştuğumux fiyattan alıcam onları
Seneye kampanya yapacağım sana, coil+multimedia+elektrokrom dikiz :maden:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengen biliyorsun ama seneye oda sana büyük ihtimal coil yetmeyecek bugün konuştuğumux fiyattan alıcam onları
hahaha süper olur valla hatta bakarsın jantlarıda alırımSeneye kampanya yapacağım sana, coil+multimedia+elektrokrom dikiz :maden:
hahaha süper olur valla hatta bakarsın jantlarıda alırım
ZATEN KIYILMAZDA OLURDA SENEYE SATARSAN BENIM JANTLARLA SATARIZ SENIN ARABAYI :rakir::rakir::rakir:Bir jantlara kıyamam sanırım, 6-7 ay aradım gece 12 de el fenerleri ile derinlerden çıkartıp aldım, gece 1 civarı arabayı kaldırıp jantları taktım. Hiç unutmam o günü..
ZATEN KIYILMAZDA OLURDA SENEYE SATARSAN BENIM JANTLARLA SATARIZ SENIN ARABAYI :rakir::rakir::rakir:
katlanir ayna icin ebayda modul gordum ama tatil donusu onunlada ilgilencem ilker abi techte gordugumden beri videoyu 10 dakkada bi izliyorum cok guzel bir ses olmus bana ozelden fiyatla ilgili bilgi versene bizim dizel duman savar corciyede olurmu
orjinal gm remus ürünü olduğundan sıkıntı olmaz... Fiyat içinse alican daha sağlıklı yardımcı olur...
İlker abi egsoz güzel olmuş cezasız sürüşler dilerim