ben bole bisi istiyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla garantili ve guvenli bir yazılım dusunebilirm tabi ama fiyatta cok ucuk olursa yani olmaz acaba hic ugrasmayıp bi opcmi alsak
Gönül isterki olsun ama muhtemelen 3 sene sonra araç değiştirme zamanı geldiğinde kasa güncelliğini korur yada yenilenir ve hala aynı güzellikte olursa 1.4 turbo astra alırım... 2. el alırsam ise 1.16 iyidir.
valla abi ben opc almam tek kapı artık ileride çocuk falan zr olr anca body kıt air ride yeterİlker, Opel olucak benim ki kesin ama OPC istiyorum bu sefer kesinlikle Gerçi benzin olmuş 4.96 küsür OPC'yle nasıl baş etcez onu düşünüyorum bir tek. Geçen İkinci el oto satan bir sitede 45000TL ye 2009 Corsa OPC vardı 30.000 km'de hala daha düşünüyorum gerçi model düşecek benzin 2 katına katlayacak ama bakalım kısmet almışken sıfırını istiyor insan
Arkadaşlar bi sorum olacak.
Ben enjoy 1,3 cdti active var..arka sis farlarının biri yanmıyordu..bugün aldığım bayinin servisine gittim..Bu sarf malzemesi olduğu için garanti kapsamı dışında dedi..
Sonra bayideki satış temsilcisi ile konuştum ve benimle beraber servise geldi..Bu seferde bunlarda sis farı bir tane olur diğeri yanmaz zaten dedi.
Ama orada bi ampul var..o niye var dedim...görüntü bozulmasın diye kondu o oraya dediler.
Sizlerin arabada da sis farı tekmi yanıyor?