Corsa D farlara mercek uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qsilver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qsilver

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar corsamın orjinal farlarına mercek uygulaması yaptırmak istiyorum. Acaba istanbul içinde bu işi profosyonelce yapan bir yer biliyormusunuz.

sem tuning e gelmeden önce bir elektrikçi var aksarayda adı metin onlar yapıyor valeo marka mercek alacaksın..silikonu boşluk kalmadan bolca çeksinler buhar vs yapmasın

maliyeti ne kadar olur acaba. junyan angel lı far fiyatına yaklaşırsa gerek yok gibi..

o farlalrın mercekleri valeo kadar kaliteli değil 2 det mercek 60 tl civarı olması lazım..40 lirayada montaj yapsalar 100 liran gider

işte o yüzden junyan istemiyorum. birde şekli pek hoşuma gitmiyor zaten. fiyat da böyle gayet makul. açtırmışken belki 30 liralık angellerdan da taktırırım daha şık olur

bizim farları açmak çok zormuş... birde direk mercek kapak olmadan bizim fara oturmaz...

kapak da alıcam zaten çoğu satıcı yanında veriyor. vermezlerse de 15 tl ye gg de satılıyor.
şimdi araştırırken bi-xenon mercekler dikkatimi çekti acaba almışken bi xenon mu alsam uzun kısa tek xenon ampülle sağlanıyor. eğer bi-xenon yaparsak uzun farlar nolucak hem kısalar uzun yanıcak hem orjinal sarı uzunlar mı yanıcak.

kapaktan kastım o kapak değil...

bu arada eğer h4 yaparım dersen arkadaşım kendi farlarını kendi yaptı :) astra g classic çift mercek ikiside hem kısa hem uzun felaket :D

hangi kapaktan bahsediyosun ki..

bi-xenon yaparsam d2s olacak. yapmazsam h7 kalır yine h4 fln uğraşmam sanırım.Zaten çift mercek biraz fazla abartı olabilir

Geri