Corsa D farlara mercek uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qsilver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence kısalara yap sadece h7 al hiç uğraşma ama Batu'nun dediği o mercekler bizim kısa far kısmına nasıl oturacak daha küçük değil mi arada onu sabit tutacak bişey olmalı, onun haricinde far ayarı nasıl olucak. Eğer oturuyorsa oluyora ben hemen alıp yaptırırım bu fiyata zaten xenonlarımda hazır.

bu işi yapan bi kaç arkadaşla görüştüm corsa d için h7 valeo mercek ve d2s hella bixenon mercek cuk oturur dediler. ayarları hepsi fln 300tl bixenon 400tl.

bixenon mercekler 100 lira civarı zaten kullanılan malzemeler çerçeve falan da 50tl civarı tutsa 250 tl işçilik gibi bir rakama ulaşılıyor. o da opel farları zor açılmasından dolayı sanırım

görüştüğüm arkadaşın önceki uygulamaları için:
http://www.sahibinden.com/search.php?b=89482

Son düzenleme:
bu işi yapan bi kaç arkadaşla görüştüm corsa d için h7 valeo mercek ve d2s hella bixenon mercek cuk oturur dediler. ayarları hepsi fln 300tl bixenon 400tl.

bixenon mercekler 100 lira civarı zaten kullanılan malzemeler çerçeve falan da 50tl civarı tutsa 250 tl işçilik gibi bir rakama ulaşılıyor. o da opel farları zor açılmasından dolayı sanırım

görüştüğüm arkadaşın önceki uygulamaları için:
http://www.sahibinden.com/search.php?b=89482

Valla o fiyata yapıyorlarsa far yükseklikte çalışıyorsa ki öyle demişler, ben gönderirim farları hemen. Ben uymaz diye düşünmüştüm uyuyor, yaparız diyorlarsa tamam. Sen yaptıracağın zaman bana haber verir misin? Tam sonuca bağladığında.

dediğim gibi herşey çalışacak fakat tek sorun opel farları zor açılıyormuş. arkadaş bi far bulup bi kaç gün çalışma yapacak sonra bana haber verecek. bende o zmn sana dönerim. ikimiz birlikte yaptırırız fiyatta da bişeyler yapar toptanda

Yaptıracak adam daha bulunur ya bir tam şöyle oluyor bu mercek oluyor bi baksında sana haber gelince sende yazarsın olmadı buraya. Takip edicem bu başlığı ben.

baya ugraşlı bir iş mercek takma değiştirme olayı yapmayan bilemez bende belki kendi orjinal farlarıma mercek takabilirim orjinal valeo zaman bulursam bir pazar gunu ugraşabilirim 2saat sürüyor açmak montaj vs :D

geceucusu.net te bu işi yapan çok profesyonel kişiler var. sitedende yaptıran vardı bizim

geceusunda en çok duydugum nicklerden biri romeoilker adlı kişi çok güzel uygulamaları var

evet arkadaşlar dün bahsettiğim ve bugün gidip gördüğüm kişi tam da romeoilker nickli ilker abi. bostancı sanayinde kendisini bekleyip görüştüm. Öncelikle bana tam olarak güven verdi. zaten bu işi de ticaret amaçlı değil hobi amaçlı yaptığını söyledi. Opelin farları valeo marka olduğu için açmakta çok problem olur, açarsın kaparsın buhar alabilir fln demişti. Pek girmek istemedi, yani anlıyacağınız kendi aracına yapar gibi kaliteli olsun istedi.yaklaşık 1 saat birlikte düşündük ve karara ulaştık

ilker abi ile, beraber çalıştıkları bi farcıda buluştuk. o abi de ben açar kaparım garanti de veririm dedi ve işe girmeye karar verdik. mercek olarak d2s kullanıp geceleri gündüz yapmayı düşünüyoruz. h7 ye göre çok daha iyi bir aydınlatma sağlıyomuş d2s. yannız corsa nın farları biraz dar olduğu için bixenon olurmu olmaz mı tam garanti veremedi. Farı açtıktan sonra belli olacak. Uygulamadan sonra far yükseklik ayarları falan hepsi çalışıyor ve mükemmel bi far ayarı yapılıyor. İnt üzerinden uygulama yapan başka arkadaşların çalışmalarının hep daha sonra kendisine düzelttirildiğinden falan bahsetti romeoilker, bu bir seferlik bir işlem olmuşken iyisi olsun diyerek ilker abiye güvendim bende.

maliyet olarak da şöyle oluyor:
farı açıp kapatmak için farcı ustaya 150 lira
mercek montajı gerekli malzemeler ve çerçeve 250 lira
mercekli farın keyfini yaşamak paha biçilemez :)

bixenon mercek yada normal mercek fiyatta fark yapmıyor. yannız tamponu çıkarıp farları sökme işlemi sanırım bize ait.Ayrıca d2s xenon kitlerin fiyatları da biraz yüksek gibi oluyor. tabi valeo veya hella h7 mercek de takılabiliyor.

şimdi bu işlemi 3-5 kişi birleşip yaptırabilirsek fiyatta belki oynama yapılabilir. uygulama yaptıracak arkadaşlar aranıyor

Son düzenleme:
baya ugraşlı bir iş mercek takma değiştirme olayı yapmayan bilemez bende belki kendi orjinal farlarıma mercek takabilirim orjinal valeo zaman bulursam bir pazar gunu ugraşabilirim 2saat sürüyor açmak montaj vs :D

abi daha önce orjinal corsa farı açtın mı hiç bilmiyorum ama junyan lara hiç benzemiyor. Zaten 200 liraya takıyolar normalde junyan a falan. çok basitmiş açması. Bizim farları kesmeden açmak imkansız dediler ama çok iyi bi şekilde tekrar kapatacaklar garanti de veriyorlar. yinede bilemiyorum

Geri