Corsa D farlara mercek uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qsilver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper olur öyle tabiki fakat bixenon lar h7 olamıyo ne yazıkki. bixenon istiyosan d2s e muhtaçsın. Arkadaşlar son kararları verelim.İlker abi bu işte gerçekten çok profosyonel olmuş. Yaptırmayı düşünen arkadaşlar artık kararını verip burada yazsın. Ona göre bende ilker abiyle görüşüp toptan indirimi falan isterim :)

peki corsa c ye mercek uygulaması yapılmşmı hiç ? Eğer yapılmışsa bende düşünebilirim..

Farın içi açılarak her araca uygulanabilir. Sanırım corsa c için hella nın falan mercekli farları da var

Uygulama ne oldu bir sonuca varıldı mı?
Orj. mercekli farları çok pahalı ve Angeller ise çok çakma ve kalitesiz duruyor.bu gibi bir uygulama şık durur.

uzun uzun düşündüm de orjinal farı açtırıp mercek uygulaması yaptırmak bana çok da mantıklı gelmedi. Şu anda merceksiz xenon larla idare ediyorum. Junyan angelların tipini zaten oldum olası beğenmedim. Orjinal fara mercek uygulaması yaptırmak isteyen arkadaşlar bostancı sanayiinde yaptırabilir

bu konunun akıbeti ne oldu acaba merak ediyorumm??Bu arada farları açmak zor bir iş değil ya küveti sıcak su ile doldurun farlarıda içine koyun kendisi çıt çıt diye atıyor zaten..ancak ben bu merceklerin corsa d ye nasıl uyduğunu hala anlamadım.(bir bölüm içerden kesiliyorsa onu bilemem tabiki).

Geri