özgünle biz varız ama açmışken full siyah yapıp göndersinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batu bi Beran'a sor nerde açtırıp boyattırdı o farları ne kadara yaptırmış. Burda hazırlayıp yollarız en kötü.
Mercek olarak ben direk H7 düşünüyorum xenonlarım var çünkü masrafa gerek yok daha fazla.
abi daha önce orjinal corsa farı açtın mı hiç bilmiyorum ama junyan lara hiç benzemiyor. Zaten 200 liraya takıyolar normalde junyan a falan. çok basitmiş açması. Bizim farları kesmeden açmak imkansız dediler ama çok iyi bi şekilde tekrar kapatacaklar garanti de veriyorlar. yinede bilemiyorum
beran mspec te yaptırdı 2. sanayi...Batu bi Beran'a sor nerde açtırıp boyattırdı o farları ne kadara yaptırmış. Burda hazırlayıp yollarız en kötü.
Mercek olarak ben direk H7 düşünüyorum xenonlarım var çünkü masrafa gerek yok daha fazla.
içini açmak o kadar kolay değilmiş daha önce corsa d ninkileri denediniz mi?farlar ısıtıp acılıyor tabanca gibi bir ısıtıcı var bıraz ugrastırıyor ama acılıyor kırılmadan takarkende guzel yapıstırırsan hava almıcak sekilde sorun olmaz aslında cok keyifli bir iş ama sabır istiyor hemen farı söküp acmak istersen olmaz emek lazım bende zaman bulursam valeo mercek takacagım h7 icin ve farları sökmek için tamponu indirmene gerek yok farları 5 dk icinde cıkarabiliyorsun