Corsa D farlara mercek uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qsilver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlker abiyle görüşmüşsün sanırım şu an msnde konuşuyorum :D

Ewet ilker abiyle gorustum Msn de toplu yaptiracagimizi soylersen belki indirim de yapar :)

Orjinal fara mercek montajını seçmeniz çok mantıklı olmuş bence. Hem daha orjinal bir görüntü hemde çok daha iyi aydınlatma. Angel farların artık iyice suyu çıktı, şahinler bile angellı geziyor. Ayrıca adi bir görüntüsü var bence. Farlarınızın bitmiş halini merakla bekliyorum

Batu bi Beran'a sor nerde açtırıp boyattırdı o farları ne kadara yaptırmış. Burda hazırlayıp yollarız en kötü.

Mercek olarak ben direk H7 düşünüyorum xenonlarım var çünkü masrafa gerek yok daha fazla.

Batu bi Beran'a sor nerde açtırıp boyattırdı o farları ne kadara yaptırmış. Burda hazırlayıp yollarız en kötü.

Mercek olarak ben direk H7 düşünüyorum xenonlarım var çünkü masrafa gerek yok daha fazla.

Xenonların ampüllerini 50-100 lira verip d2s yapabilirsin abi. Yine de sen bilirsin ama d2s ile çok daha güzel bi aydınlatma elde edebilirsin. D2s ile bixenon da olursa hem kısalar uzun olabilecek hem orjinal uzunlar çalışacak çok mükemmel aydınlatır bence

Son düzenleme:
abi daha önce orjinal corsa farı açtın mı hiç bilmiyorum ama junyan lara hiç benzemiyor. Zaten 200 liraya takıyolar normalde junyan a falan. çok basitmiş açması. Bizim farları kesmeden açmak imkansız dediler ama çok iyi bi şekilde tekrar kapatacaklar garanti de veriyorlar. yinede bilemiyorum

farlar ısıtıp acılıyor tabanca gibi bir ısıtıcı var bıraz ugrastırıyor ama acılıyor kırılmadan takarkende guzel yapıstırırsan hava almıcak sekilde sorun olmaz aslında cok keyifli bir iş ama sabır istiyor hemen farı söküp acmak istersen olmaz emek lazım bende zaman bulursam valeo mercek takacagım h7 icin ve farları sökmek için tamponu indirmene gerek yok farları 5 dk icinde cıkarabiliyorsun

anladım abi hepsi tamam da ısı tabancasıyla yada fırınla falan bizim farlar açılmıyomuş işte. Kesmek gerekiyor dediler bana. bilmiyorum yanlış olmasın da Senin o taraflarda açan varsa açtıralım burda merceği taktırırız.

beran mspec te yaptırdı 2. sanayi...

350 istedi far karartam angel halka açma-kapama

farlar ısıtıp acılıyor tabanca gibi bir ısıtıcı var bıraz ugrastırıyor ama acılıyor kırılmadan takarkende guzel yapıstırırsan hava almıcak sekilde sorun olmaz aslında cok keyifli bir iş ama sabır istiyor hemen farı söküp acmak istersen olmaz emek lazım bende zaman bulursam valeo mercek takacagım h7 icin ve farları sökmek için tamponu indirmene gerek yok farları 5 dk icinde cıkarabiliyorsun
içini açmak o kadar kolay değilmiş daha önce corsa d ninkileri denediniz mi?

ilker abinin tüm çalışmalarını inceledim hatta resimlerden anladıgım kadarıyla evde karanlık bi odası var merceklerin odak ayarlarını orda yapıyor:)

bende angel farlarımıın merceklerini değiştirsem diye düşünüyorum:)

aracımın orjinal farları h4 dü şimdi h7mercekli kısalar + h7 reflektörlü uzunlar var kısaları bi xenon yapsam olabilirmi acaba??

uzunlarda hem mercekten hem reflektörden ışık çıkıcak yol vermeyen kalmaz:)

Geri