Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Evet bahsettiğiniz gbi kapakları ve içerideki kalan kısmı sökmek gerçekten sabır isteyen bir iş.
Piano black araçta aracın dış rengine göre bir kaplama kağıdı seçebilirsiniz. Benim araç pepper dust renginde olduğundan ona yakın veya yakışan bir renk olduğunu düşündüğüm için altın seçtim. Zaten asıl önemli olan kanımca diğer araçlardan faklı olmak. Piano black iç döşeme zaten kendiside güzel, farklılık için belki bu altın rengi o aracada yakışabilir. Kırmızı veya mat bordada güzel durabilir.
Kaplama kağıdını bursada temin etmek isteyen olursa yardımcı olabilirim. Ankara yolu üzerinde reklam folyosu satan bir firmadan aldım.
bu kaplama kağıdı yapışkanlı sanırım öyle mi? yoksa yapıştırma için ne kullanıldı?
Parçaların kırılmaya meğilli olmasından ziyade sökümü çok sabır gerektiriyor ve hakikaten çok zor. Çok abanılmazsa kırılacağını sanmıyorum ama kırılma limitine yaklaştığımı hissettiğim anlar olmuştu açıkçası.65 avro iyi fiyatmış. 4 lü setidir diye ümid etmek istiyorum
. Velhasıl, plastik aletler yardımı ile kanırta kanırta biraz terleyerek halletmeniz mümkündür diye düşünüyorum. Ama kesinlikle kolay değil. Bu işleme gerçekten gönül verdiyseniz denemeye değer diye düşünüyorum.