Corsa D K&N HAVA FİLİTRESİ VE SARI KALİPER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ugen.jpg

bijon kapaklarını sarıya boyamanızı tavsiye ederim. İnce bir sarı detay olur tabi isterseniz.

Bi kaç arkadaşım daha bu durumu dile getirdi . Foto ' ları eklemen , bu durum için çok iyi bi sonuç oldu . Teşekkür ederim ...

bu bijon kapaklarının kilitli bijon için olanı var mı

iyiki buluştuk ozan ha hemen aynı şeyleri yaptırmışsın :P:P:P şaka bi yana güle güle kullan kardeşim :)

bu bijon kapaklarının kilitli bijon için olanı var mı

Uymayabilir, tek tip gözüküyor aksesuarlarda.

d1 specler var ama onlarda japon arabları için corsa için renkli bijon zor bulunuyor bide bilmeyen ustalar sag olsunlar eğip büküyorlar sonra elde patlıo 2 kat boya atın kapaklara cok güzel oluyor özellikle siyah araçta turuncu cok hoş duruyor ama mağlum sarı siyah kombinasyonu olunca devam etmek zorunda kaldık :)

Ustan Allah nazardan saklasın güzel olmuş makina peki bu hava filtresinin faydasını görüyormusun bende 1.3cdti dizel Astra ma düşünüyorum ?

Ustan Allah nazardan saklasın güzel olmuş makina peki bu hava filtresinin faydasını görüyormusun bende 1.3cdti dizel Astra ma düşünüyorum ?

Aracımı değiştirdim. Bence dizel araca hiçbir yararı yok sadece ismi için takılıyor :) şuanki aracım astra j 10.000kmde bi filitresini değiştiririm daha iyi

Masallahi var cok guzel gorunuyo arac gule gule kullanin. Bir sorum olacak jantlari kendiniz mi boyadiniz?

Geri