20 Tem 2014 #41 ilker_yusuf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Mar 2013 Mesajlar 1,734 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Aracı kendi boyattı ama artık araç kullanılamıyor...
24 Tem 2014 #42 astra33 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2010 Mesajlar 211 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Artik o bir pert Arac perte cikti astra j cosmo sunroof alindi
4 Eyl 2014 #43 redalarm1345 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 plus.google.com ozankaya' Alıntı: Corsa d aracıma dün yaptığım uygulamalar; işe yarıcakmı bilmem ama yeni K&N hava filitremiz sarı kaliperimiz sarı kampanamız Genişletmek için tıkla ... Usta sen bu kapaklari nerden aldin kaça yaptirdin kaça aldin cok super olmuş plastikmi kapaklar erime felan yaptimi delme varmi?
ozankaya' Alıntı: Corsa d aracıma dün yaptığım uygulamalar; işe yarıcakmı bilmem ama yeni K&N hava filitremiz sarı kaliperimiz sarı kampanamız Genişletmek için tıkla ... Usta sen bu kapaklari nerden aldin kaça yaptirdin kaça aldin cok super olmuş plastikmi kapaklar erime felan yaptimi delme varmi?
4 Eyl 2014 #44 dark_crow Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 19 Haz 2010 Mesajlar 2,354 Tepkime puanı 6 Puanları 38 Yaş 36 Siteyi ziyaret et redalarm1345' Alıntı: Usta sen bu kapaklari nerden aldin kaça yaptirdin kaça aldin cok super olmuş plastikmi kapaklar erime felan yaptimi delme varmi? Genişletmek için tıkla ... Kapak değil boya hepsi.
redalarm1345' Alıntı: Usta sen bu kapaklari nerden aldin kaça yaptirdin kaça aldin cok super olmuş plastikmi kapaklar erime felan yaptimi delme varmi? Genişletmek için tıkla ... Kapak değil boya hepsi.
4 Eyl 2014 #45 redalarm1345 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 plus.google.com dark_crow' Alıntı: Kapak değil boya hepsi. Genişletmek için tıkla ... Sağol kisa zamanda yaptirmayi dusunuyorum
dark_crow' Alıntı: Kapak değil boya hepsi. Genişletmek için tıkla ... Sağol kisa zamanda yaptirmayi dusunuyorum
5 Eyl 2014 Konuyu Başlatan #46 ozankaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2013 Mesajlar 442 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et redalarm1345' Alıntı: Sağol kisa zamanda yaptirmayi dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... kışlık lastik kullanıyorsanız lastik değişiminde sprey boya ile istediğiniz renge boyayabilirisiniz
redalarm1345' Alıntı: Sağol kisa zamanda yaptirmayi dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... kışlık lastik kullanıyorsanız lastik değişiminde sprey boya ile istediğiniz renge boyayabilirisiniz
6 Eyl 2014 #47 redalarm1345 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 plus.google.com Sizde suana kadar sorun oldumu?