Corsa D LED ampul uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki ürünün açıklamasını biliyormusunuz???buyrun
Standart, fabrika çıkışı H7 ampul yerine uygun H7 tip far ampulü. Bu ürün aydınlatma değil görüntü amacı ile tercih edilmelidir. Sis lambalarında dışarıdan xenon görüntüsü verir, ancak diğer ampullere göre 5 katı daha ömürlüdür.

Yolu aydınlatan bir Foto varmı merak ettim.Bir de bunlarda xenon gibi rahatsızlık verir mi? Ceza vs..
yolu aydınlatan fotosu yok.çünkü aydınlatma yok:D

xenon gibi göz almıyor.ama ceza konusunda polis nasıl davranızr bilinmez.

kısaların çalışırken karşıdan resmini çekmiştim.belki fikir verir.

20052010043.jpg

By okican at 2010-05-20

İlk montajdan sonra ışık şiddeti ve aydınlatma başarılı gelmişti gözüme.
Ama ledlerin yaydığı beyaz ışık yolda kaybolup gitti.
Diğer arkadaşlara referans olması açısından eski mesajlarımdaki "aydınlatma" ile ilgili bölümleri düzelttim.

Oktay abi xenon dan sonra sarı ampullere döndün ceza muhabbetinden sonra.ALternatiflere bakıyorum.Yoksa kör gibi dolanıyorum.

Sahibinden ilanın da "H7 LED Sis veya Gündüz farı kullanımına uygun" demiş.

Arka ampüllerde yüksek lümen değerine sahip olanlar başarılı sonuçlar verseler de ön farlarda işe yaramayacağını düşünüyorum. Nedenine gelince sonradan takılma merceksiz xenonların yarattığı ışık kirliliği ile sebebi aynı. Bizim araçlarımızın far tasları halojen ampüllerin yaydığı ışımayı toplayıp yansıtmaya (reflekte etmeye) göre tasarlanmış. Aynı performansın alınabilmesi için takılan led ampülün ya da xenon ampülün de birebir halojenle aynı açı ile ışıması gerekiyor. Bu nedenle çok istediğim halde ne xenon ne de led ampül işine bulaşmıyorum. Mercekli bir çift Hella alıp OEM kit toplamak da maliyetli gözüküyor. O nedenle dilerim bir sonraki araçım AFL'li bir J kasa olur da keyfini sürerim diye halojenlerimle bekliyorum :D

Geri