Corsa d sis farı

bostancı da çıkmacılarda 60 tl ye bile bulunabiliyor orjinal g-plast kullanıyorum 80 tl ye almıştım 1 yıl önce keşke almasaydım diyorum ancak genede yeterli bunlar keşke almasaydımdan kastım biri sağa biri sola bakıyor gibi geliyor bana eğer arka sis baglatçaksanız arka sis ampul ünüde çıkarın arkadan gelenlere çok rahatsızlık vermeyin benim parçacıya kaç tane var elinde sorayım çıkma ama adam halladeriz diyordu en son:D sis far dügmesine gelince anadolu yakasındaki ne kadar parçacı varsa hepsine gittim burda yok ikitelli yede gidicem ama ebay dışında çare gözükmüyor ordakilerde türkiyeye kargolu değil yani orda olan biri olcakki getirtelim

eger ole bı durum varsa 2 cıftde bana alırmıssınız =)) ankaradan gonderım parayı =)

yarın tekrar sanayiye ugrucam haber veririm gene burdan en son vardı bir çift tekrar sorarım

yarın boya korumaya sokuyorum arabayı yoksa bostancı sanayiye gidicektim çıkmacılara
birde arkadaşlar tech2 cihazıyla cc arabaya tanıtılabiliyormuş aynı şekilde sisleride arabaya tanıtma şanzımız yokmu?o anahtarıda serviste yedek parça olarak getiremezmiyiz ne gerek var ebaye?

servislerin sattıgı armster var ama bu araçlar asla fabrikadan kol dayamalı çıkmıyor kısaca bu piyasada olanlar servislerin sattgı bu araca uygun kol dayamalar kısaca orjinal yok bu arada bugün sis farı için sanayi gezdim 2 çift şuan var ancak sadece tek çift sis kapagı var bu hafta içi tekrar ugrayın dedi bakıcam tekrar sis farı anahtarı içinde kasıyorum :D

servislerin sattıgı armster var ama bu araçlar asla fabrikadan kol dayamalı çıkmıyor kısaca bu piyasada olanlar servislerin sattgı bu araca uygun kol dayamalar kısaca orjinal yok bu arada bugün sis farı için sanayi gezdim 2 çift şuan var ancak sadece tek çift sis kapagı var bu hafta içi tekrar ugrayın dedi bakıcam tekrar sis farı anahtarı içinde kasıyorum :D
orjinal olsa çok güzel olurdu sonradan yapılanlar bariz belli oluyor.Sisler için hangi sanayilere gittin bide ne kadar fiyat çektiler sislere?

Geri