Corsa d sis farı

orjinal olsa çok güzel olurdu sonradan yapılanlar bariz belli oluyor.Sisler için hangi sanayilere gittin bide ne kadar fiyat çektiler sislere?
evet sonrada takılanlar bariz belli bugün bir çift daha buldum uygun fiyata hatasız ancak sis kapakları bulmak lazım ona göre oda diger buldugum satıcıda vardı 50 milyon dedi sis lere herhalde kapakalrla 70 e bulur kapakların fiyatlarını bilmiyorum bizdki kapaklar kes biçle uymuyor arkada destekleri var bunların istersen pm at h.içi kartal ve bostancı sanayiyi araştıralım ben gene gitçem çünkü parçacıya sel hasarşı bir corsa gelmiş milyon tane parça vardı zor tuttum kendimi:D

evet sonrada takılanlar bariz belli bugün bir çift daha buldum uygun fiyata hatasız ancak sis kapakları bulmak lazım ona göre oda diger buldugum satıcıda vardı 50 milyon dedi sis lere herhalde kapakalrla 70 e bulur kapakların fiyatlarını bilmiyorum bizdki kapaklar kes biçle uymuyor arkada destekleri var bunların istersen pm at h.içi kartal ve bostancı sanayiyi araştıralım ben gene gitçem çünkü parçacıya sel hasarşı bir corsa gelmiş milyon tane parça vardı zor tuttum kendimi:D

hafta içi benim okulum var olmasa bende gelirdim seninle araya araya bulucaz artık maslak sanayiyede bakmak lazım orasıda baya büyük

hafta içi benim okulum var olmasa bende gelirdim seninle araya araya bulucaz artık maslak sanayiyede bakmak lazım orasıda baya büyük
benimde okulum var:D sabahtan derslerinin bittigi bir gün araşırız pm den tel nonu msj at arıyım seni maslak sanayi yi çıkar kafandan hem o parçaları orda zor buluruz bulsakta öperler:) ikitelli kartal bostancı bunlar çıkmacıların oldukları yerler ikitelliyide senle keşfetçez:D

benimde okulum var:D sabahtan derslerinin bittigi bir gün araşırız pm den tel nonu msj at arıyım seni maslak sanayi yi çıkar kafandan hem o parçaları orda zor buluruz bulsakta öperler:) ikitelli kartal bostancı bunlar çıkmacıların oldukları yerler ikitelliyide senle keşfetçez:D

pm attım

corsa d icin hepsiburada da suan 105 tl civarı takımı!

bende aldım taktırmak nasıp olmadı servis 100 tl istedi takmak icin tabi arka sislere bağlayacak arka tek siside cift yaparım dedi..

orjinal istersen fiyat öyle ama fiyatlar yeni yükselmiş 80 L idi tanesi ben taktırmadan önçe 2008 de servis 850L istemişti ozaman terçih senin bütçene göre karar ver

ikisi sıfır orjnal gm parça için teki 110 tl bence iyi fiyat o hepsiburada ve sahibinden vs gibi yerde gördügünüz çifti takımı vs si 80-120-150 tl arası değişen tümü yan sanayi ve çirkin durur orjinal alın sıfır 220 tl ye yada daha ekonomik olcak derseniz çıkma alın düğme işine gelince arka sise baglayınca kısa lar yanmadan yanmaz ayrıca motorunda çalışması gerekir arka sis pek kullanmam derseniz sökün ampulünü muayeneye kadar takmayın yada ben istedigim zaman açıcam derseniz bitane düğme ye baglı bi kalo çekilir o düğmeye bastıgınızda yanar ben zamanında montaj için 20-30 tl para vermiştm röle kablo ve arka sise baglanmasına yan sanayi sisi 80 tl ye aksaraydan g-plast tan almıştım orjinal olcak derseniz ön sis li far anahtarı lazım çıkmacılarda çok çok zor o parça bence o parçayıda alıp orjinalle aynı yapmak en dogrusu bu işin

Geri