Corsa d sis farı

orjinal istersen fiyat öyle ama fiyatlar yeni yükselmiş 80 L idi tanesi ben taktırmadan önçe 2008 de servis 850L istemişti ozaman terçih senin bütçene göre karar ver
siz arka sise mi baglattınız yoksa orjinal sistemmi yaptınız yani ön sisli far anahtarı beyinden açtırma ve göstergedeki ışık bunlarımı yaptırdınız kaça yaptırdınız sormamın bir mahsuru varmı eğer bunları yaptırdıysanız?

bende aldım taktırmak nasıp olmadı servis 100 tl istedi takmak icin tabi arka sislere bağlayacak arka tek siside cift yaparım dedi..
arka sisleri çift yaparsanız stoplar çok güzel duruyor....ama arka sis farının ampulu normal stop lambasınınkisi gibi yanmalı...hem arkadan geleni rahatsız etmez hemde görüntü bozulmamış olur...

başka bi forumda bi arkadaş yapmıştı bu uygulamayı...foto bulabilirsem koyarım

ikisi sıfır orjnal gm parça için teki 110 tl bence iyi fiyat o hepsiburada ve sahibinden vs gibi yerde gördügünüz çifti takımı vs si 80-120-150 tl arası değişen tümü yan sanayi ve çirkin durur orjinal alın sıfır 220 tl ye yada daha ekonomik olcak derseniz çıkma alın düğme işine gelince arka sise baglayınca kısa lar yanmadan yanmaz ayrıca motorunda çalışması gerekir arka sis pek kullanmam derseniz sökün ampulünü muayeneye kadar takmayın yada ben istedigim zaman açıcam derseniz bitane düğme ye baglı bi kalo çekilir o düğmeye bastıgınızda yanar ben zamanında montaj için 20-30 tl para vermiştm röle kablo ve arka sise baglanmasına yan sanayi sisi 80 tl ye aksaraydan g-plast tan almıştım orjinal olcak derseniz ön sis li far anahtarı lazım çıkmacılarda çok çok zor o parça bence o parçayıda alıp orjinalle aynı yapmak en dogrusu bu işin

o düğmeyi alsak bile bağlantıdan sonra ön sis düğmesinden cevap alabilirmiyiz yani kadranda ön sis işareti çıkarmı?

o düğmeyi alsak bile bağlantıdan sonra ön sis düğmesinden cevap alabilirmiyiz yani kadranda ön sis işareti çıkarmı?
bence olmaı hem yazılımdan açılcak hemde gösterge arkasına ampul koncak ki zaten o devre orda vardır yani olmalı bence çok zor ve önemli birşey değil 2009-2010 bazı enjoy lar sis farı opsiyonlu çıktı bayilerden o yüzden donaımsal olarak kolayca eklenebilcek bişi cruise control gibi

hepimizin aramış olduğu ürün bu 30-40 euro arasında fakat türkiye gönderimleri yok
malesef servisten almak lazım oda benim işiime gelmiyor

Ekli dosyalar

• !CEgR(ww!mk~$(KGrHqUOKn!Ez5Kn+iWbBNSG!6zskw~~_12.webp
    !CEgR(ww!mk~$(KGrHqUOKn!Ez5Kn+iWbBNSG!6zskw~~_12.webp
    22.3 KB · Görüntüleme: 18
ebay den kastım işte buydu ancak bunlarda 2 tip diye ayrılıyor bunda farkındaysanız A ibaresi var buda otomatik far sistem olan corsa lar için oda sanırım aramızda yok:D daha öncede dedim bunu ancak tanıdık vasıtasyıla alabiliriz başka yolu yok yada oradki bi satıcıyı razı etçez göndermeye

Geri