yenı kasalarda esp var mı yahu :=)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yenı kasalarda esp var mı yahu :=)
olur olur paran varsa herşey olur folyo dediğin kaput filmiyse ben serviste 270 ekaplattım full kaput ama diğerleri gibi sadece önü değilyaa arkadaslar bu araca şimdi egzos sistemi ve spor filtre kiti yapılıomu lütfen yardımcı olun birde folyo kaplama fiyatları nelerdir ?
iyi arttırmıs yakıtı tamam performans hosuma gidiyor ama sonuc olarak ekonomi öncelikli oldugu için 1.3 araba aldık bu chip olayı bu durumda tezatlık olusturuyobendeki basarsan 2 3 litre civarı fazla yakıyor tabi 1. vites hariç box yaptıktan sonra 5. viteste 180 le gittim ve anlık yakıt 9.2ydi benim aracım bide yeni daha 360 kmde
bu tarz küçük motorlu aracların yazılımıyla oynamaya gelmez bence...
ilerde turboyu ele alıp gezmek var dagın basında turbo dagıtıp rezil olmak war gerek yok böle seylere az yakar çok kaçar işte araç 90 ps cok az bir oynamayla 90ps 100pslere çekilirse ne alaaa dizel araçta egzoz işi egzoz ucuyla biter ses alınmıyor ne yazık ki.. tam gazda uçdan bir rüzgar sesi gelse kafi...