corsa d yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lanetle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opsiyonel derken ?? ya usta öyle aşırı ses cıkarmasın tatlı dursun istiorum bide benim araç gümüş gri beqenemiom o rengi full folyo kaplatcam aracı
bna egzos önerisinde bulunur musunuz ?

opsiyon aracın full verisyonunda dahi bulunmayan ekstradan para ödeyip aldığın özelliklerlerdir örn:sunroof,esp ve ıds+(esp paket içindebu ikiside var),görüş paketi,afl far sistemi corsanın opsiyonel paketleridir.ben sunroof +esp paket için fazladan 3.5 milyar daha verdim

walla gidişine bişi diyemicem ama bu ara pek az yakmıyor benim aracım diger kullanıcılarda aynı dertten müzdaripmi bilmioyurm ben aracımı kaplattım 1400 liraya yaz sonunda ...

walla gidişine bişi diyemicem ama bu ara pek az yakmıyor benim aracım diger kullanıcılarda aynı dertten müzdaripmi bilmioyurm ben aracımı kaplattım 1400 liraya yaz sonunda ...

nedeni soğuk havalar olabilir gerçi bana kmde 30 kuruş yaksada fark etmez yinede az yakıyor gibi gelir :D142 liraya depoyu doldurdum şu anda 500 km yol yaptı şehir içi zaten aracın toplam kmsi 500 :D depoda daha yarımla çeyrek arasındaki içnce çizgiden biraz daha fazla var

geçende samsun reise gittim arabalara bakmaya önce astra h a bindim sonra corsa d garip gelebilir ama corsa d daha konforlu gibi geldi:)

yanis senin corsa çok güzel görünüyo maşallah .kazasız belasız sürüşler...

Son düzenleme:
nedeni soğuk havalar olabilir gerçi bana kmde 30 kuruş yaksada fark etmez yinede az yakıyor gibi gelir :D142 liraya depoyu doldurdum şu anda 500 km yol yaptı şehir içi zaten aracın toplam kmsi 500 :D depoda daha yarımla çeyrek arasındaki içnce çizgiden biraz daha fazla var
o cizgiden sonra hızla inmeye başlicaktır bende uzun yolda çok heveslendim bi noktaya kadar ibre nerdeyse inmedi dedim kendini aşıyor ama sonrasında malum gercekle yüzleştim :)

o cizgiden sonra hızla inmeye başlicaktır bende uzun yolda çok heveslendim bi noktaya kadar ibre nerdeyse inmedi dedim kendini aşıyor ama sonrasında malum gercekle yüzleştim :)

nedeni v depo olduğundanmış geç algılıyorbende ilk doldurdum aracın içinde benzin yok gibi gösteriyor 1 dk kadar benzinlikte bekledim baktım arttı bi anda :D

geçende samsun reise gittim arabalara bakmaya önce astra h a bindim sonra corsa d garip gelebilir ama corsa d daha konforlu gibi geldi:)

yanis senin corsa çok güzel görünüyo maşallah .kazasız belasız sürüşler...
teskkur ederım begendıgınız ııcn bu arda ne kadar guzel 500 km den bahsedıyonuz ya ben yarıya gelınce 200 goruyom toplam depoda zten 400 gıdıyorum tas catlasa 450

teskkur ederım begendıgınız ııcn bu arda ne kadar guzel 500 km den bahsedıyonuz ya ben yarıya gelınce 200 goruyom toplam depoda zten 400 gıdıyorum tas catlasa 450

dieselde mi 450 gidiyorsun çok az bence benzinliyse normal ama

yok tabıkı benzınlı ama benzınlıye gore normal degıl kesınlıkle

benim eski clioya göre hesaplarsak normal aslında 450 km uzun yolda 43 kuruş yakıyordu tabi basıyordumda ama opelin benzinli motorları hakkında bişey diyemem

Geri