Corsa D yay?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben film çektirdim camlara. Gidip söktüreyim bari garanti bozulcak

abi ben bu konuyu bizim astra içnde çok araştırdım kısa yay alıp orjinal amortisöre takarsan amortisörler 5-6 kat daha hızlı deforme oluroylarmış ayrıca bu yaylar sert olduğundan arabanın sağından solundan ses çıkmasına sebep oluyorlarmış fakat sana önerim koni amortisör ve yay takımı olur toplamda 1.350 ytl civarı bir rakam çııkıyordu ayrıca konilerin sertlik- yumuşaklık ayarıda yapılabiliyor ben yaptırmayı düşünüyorum ama samsunda değil istanbula gittiğim bir zaman yaptıracağım

abi ben bu konuyu bizim astra içnde çok araştırdım kısa yay alıp orjinal amortisöre takarsan amortisörler 5-6 kat daha hızlı deforme oluroylarmış ayrıca bu yaylar sert olduğundan arabanın sağından solundan ses çıkmasına sebep oluyorlarmış fakat sana önerim koni amortisör ve yay takımı olur toplamda 1.350 ytl civarı bir rakam çııkıyordu ayrıca konilerin sertlik- yumuşaklık ayarıda yapılabiliyor ben yaptırmayı düşünüyorum ama samsunda değil istanbula gittiğim bir zaman yaptıracağım

1350 ytl param olsa ilk önce gidip jantları değiştircem abi. Ama o para nerde?

Abi A>lırsan Orjinal Jantları Ne akdara bırakırsın:D:D Hemen Müşteri Çıktı

değiştirsem emin ol çok uygun fiyata veririm. Ama öyle bir durumum yok. Şu an için orjinal jantlarımı sevmeye çalıyorum.

bu yay konusu

Kardes ben benimkine omp yay taktirdim, ayrica servise sordum garanti bozulmaz dediler ama taktirma gerek yok dedi herif :) nese omp 4 cm taktirdi cik memnunum ama eger sport kadar dussun istiosan ya arkadaslarin dedigi gibi 560 ytl verip servisten orjinal yay taktirican ama adamlar bu seferde spor amortisorde satmak icin sadece yay takarsan garantiden cikabilir diyolar! yada 3 veya 3,5 cm lik yay taktiricaksin piyasada var 300 e cozersin :)

Geri