Corsa D yay?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakkatten yaw filmleri tesisatı neonları bide bagaj ve iç tavan neonlarını söktüreyim garanti mort olmasın :)

serviste tanıdıgın olsun gerisi bos ben dısarda camlara film konusan alarm ve xenon baglattım gorduler abi sen herseyi yaptırmıssın dediler ama makarasına bak garanti dısı bırakırım diyorlar :)
allah razı olsun ama arcımda bir sorun olsa hemen ilgilenip yapıyorlar baskası yapsa bunları kesin garantıden cıkarırlar hee birde egsoz yaptırdım arabaya bas bagladım vs vs...

arkadaşım 40lük yay tam istediğin gibi olur..benim aracımda var... omp marka..makul fiyata temin edilir :)

14032008298.jpg.html

Son düzenleme:
bence aracının jantları gayet guzel eger resmdeki araba senin ise. Bende bu hafta içi corsa dizel sport almayı düşünüyorum yarın kaporamı yatırcam.. Sport un üzerinde gelen jantlar nasıl bir bilginizi varmı?

3-3,5 yay işini görür.ancak sport yaylara gerek yok o kadar paraya.300 YTL civarında bi paraya güzel marka yay takılabilir...jantların çok güzel ayrıca.değiştirmek için sıkılmayı bekle..sıkılınca değiştirirsin...;)

Bana 0 Eibach yollayın kutusunda bende size kendi sport yaylarımı vereyim. =)

Geri