Corsa D yay?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek yay alıcaksın amrtsörler patlıcak sora bide onlarla urascan en ii si komple takım al bitsin :D 0 km araba 80 model şahin diil kii...

Sadece yay faktörüyle amortisör patlamaz kullanma biçimi en önemli nedeni tabiri caizse "öküz" gibi kullanılırsa yaya gerek yok....

Ben 3.5 yay taktı diye anında patladı diyen kimseyi duymadım deformasyon elbette hızlanıyo ama 4 cm'e kadar orjinal amortisörün kullanılabiliceği söyleniyo üreticiler tarafından

Sadece yay faktörüyle amortisör patlamaz kullanma biçimi en önemli nedeni tabiri caizse "öküz" gibi kullanılırsa yaya gerek yok....

Ben 3.5 yay taktı diye anında patladı diyen kimseyi duymadım deformasyon elbette hızlanıyo ama 4 cm'e kadar orjinal amortisörün kullanılabiliceği söyleniyo üreticiler tarafından

dogru söze ne denir = +1 :good:

Spor kasası derken?

Gsi'mı Opc'mi? Yada başka bişeymi bahsettiğin?

benm arac normal 4 kapıyla aynı sewiede benm ki ne opc ne gsi :D

Senin aracın normal 4 kapıyla aynı seviyede değil! şasi 1.5 cm alçak konumlandırılmış durumda. Merak etme aracını çok iyi biliyorum ne olduğunu özelliklerini opc yada gsi olmadığını vs vs. Sadece önceki mesajından ne demek istediğini anlamadım. Türkçe yazdığından emin ol bence her mesajından önce ;). Üstündeki orjinal 17" jantlarla eminimki normal 4 kapı kadar yüksek duruyordur... Sana bu yüzden yüksek geliyo olmalı.

dizel modeline 75bglik olana yay takıldığı taktirde sorun çıkarmı?

çıkmaz

Ali Can ne marka yay vardı sen de?
Rahat batıyor bana yay olayına giricem galiba:D

Gir abi gir:D

3.5 H&R var Vogtland yada H&R tavsiye ederim:)

Konforda fazla fark etmez 3.5ta H&R yada Vogtland tercih edersen Eibach'ta olabilir hangisi uygun gelirse onu al derim. Bide karter muhafaza yoksa taktır derim:D

Bu arada benimki kadar düşmez belirtiyim biliyorsun abi o gün söylemiştim sanırım 3.5 cm ama benzinli yayı var ondan o kadar sürüngen durumda benimki:) Zıplamada o yüzden normale birazda olsa daha fazla benimkinde, ama benzinlide o kadar olmuyor:)

Son düzenleme:
3.5 h&r araştıralım bi.bak 2 günde lastik yarmayız dimi:D

Benimki talihsizlik abi:D Yaylarla alakası yok:D Müziğin sesi falan gitti arabada 4 kişiyiz bi sessizlik:D bi indik lastikler gitmiş:D

Geri