Corsa E ne zaman gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En azindan arkaya aydinlatma koymuslar. Ben aracimi ararken martta gelecek demisti izmit ekcan.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Umarım geldiğinde opel Alman panzeri diyerekten fiyat konusunda soyunu çıkarmazlar. Gerçi benim için sorun olmaz zaten opel almayı pek düşünmediğimden :D

hyundai i20 b segmentinde alacağım tek araba şuanda :) 1.4 crdi alacaksın vuracaksın kırbacı :D

Bir konu var ki oda artık araçlarında turbo destekli motor. Bu çok önemli bir gelişme neticede araçların kasası ağır motorlar yetersiz bu yüzden çok yakıyor.

Bende bu aracı merakla bekleyenlerdenim.. Bu arada Corsa E Euro Ncap'tan 4 yıldız almış.

Opel Astra Classic III...

Burada asıl sorun artık opel fiyat konusunda olsun araçlarına sahip çıkma ve müşteri menmuniyetini gözden geçirmesi gerek millet aman opel servislerimi aman aman dememesi gerek.

Geçen gün Mokka ve 1.6 CDTi Astra'yı incelemek için showroom'a gittim. Bir satış elemanı yanıma geldi bildiğimiz sıradan broşür ezberlemiş kişilerden.. Neyse Mokka test etmek istiyorum dedim kendisi de bana Mokka'yı mağaza müdürümüz kullanıyor hafta içi gelirseniz yardımcı olur dedi. Ben de peki öyleyse Astra 1.6 dizel'e bakmak istiyorum dedim o araçta serviste altını vurdular bilmem ney diye zırvaladı. Opel iyidir kötüdür demeyeceğim ama bu kadar gevşek oldukları sürece yerinde saymaya devam edecektir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte durum bundan ibaret... önemli olan burada opelin her zaman malına sahip çıkması ve müşterinin sorunları çözülmediğinde müşteri ana firmadan destek beklediğin de her zaman müşterisinin yanında olması gerek. Ya değilse Türkiye piyasasın da kazınır gider. Milletimiz Honda der, milletimiz hundai der, milletimiz toyata der... derde der... opel için amam ha der...

Geri