Corsa E ne zaman gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğukan şu anda zaten yasal olarak araç alamıyorum da Japon marka araçlar ilk sırada. Özellikle otomatik olunca Japon marka araçtan şaşmayacağım o kesin. Tam otomatik araç alacağım CVT bunların başında geliyor. Yada klasik 4 vitesli sistemler. Biraz fazla yakar ama kafa ağrıtmaz en azından.

Abi japon arabalarının şanzımanının iyi olması şeir efsanesi. Kaldı ki eski vectramda japon AISIN marka şanzıman vardı, sağlamlık eyvallah ama spor modu yoktu. Zaten dediğin gibi yılda 3-5bin km yol yapan bir sürücü olarak sen arabanın garantiyi bitirene kadar şanzımana bişi olmaz.
Gel sana odak garantili bi vectra 1.9CDTI alalım, ölümüne gazlarsın :D Hamza abi'nin 39bin liraya aldığı vectrayı kardeşi 58bin liraya satıyo onu alırız hahaha

bugün bayiden öğrendiğim kadarıyla şubat ayı ortasında gelecekmiş.fiyatı da şimdiki kasanın fiyatından 1-2 bin tl daha fazla olacağını söylediler.turbo benzinli almayı düşünüyorum şimdiden.

Şöyle bir bakıyım dedim. 2012 model 1.4 corsa 4 ileri otomatik vites aracın şehir içi yakıt tüketim miktarı 8.0 litre. 2015 de gelecek olan 1.4 corsa 6 ileri otomatik vitesin şehir içi yakıt tüketimi 7.8 lite.

Tabi değerler doğruysa ;) 0.2 litre biraz düşük değil mi? Ben şimdiden önümüzdeki sene sonu arabanın borcu bitince arabayı yeni modelle yenilemeyi düşünüyorum ama bu yakıt değeri için farklı markalara yönelebilirim. Sadece model yılı yükseltmek için araba sıfırlanmaz sonuçta. Yakıt vs.. gibi artılarında olması gerek. En azından ben öyle düşünüyorum.

6 ileri vitesi duyunca yakıt tüketiminin ciddi oranda düşeceğini düşünmüştüm. Fakat bu değerler canımı sıktı.

Şöyle bir bakıyım dedim. 2012 model 1.4 corsa 4 ileri otomatik vites aracın şehir içi yakıt tüketim miktarı 8.0 litre. 2015 de gelecek olan 1.4 corsa 6 ileri otomatik vitesin şehir içi yakıt tüketimi 7.8 lite.

Tabi değerler doğruysa ;) 0.2 litre biraz düşük değil mi? Ben şimdiden önümüzdeki sene sonu arabanın borcu bitince arabayı yeni modelle yenilemeyi düşünüyorum ama bu yakıt değeri için farklı markalara yönelebilirim. Sadece model yılı yükseltmek için araba sıfırlanmaz sonuçta. Yakıt vs.. gibi artılarında olması gerek. En azından ben öyle düşünüyorum.

6 ileri vitesi duyunca yakıt tüketiminin ciddi oranda düşeceğini düşünmüştüm. Fakat bu değerler canımı sıktı.

Otomatik ve tasarruf derseniz ya easytronic alacaksınız ya da volkswagen grubunun dsg şanzımanı.onun dışındakilerde yakıt tüketimi çok fazla.

iPad'dan gönderildi .

Arkadaşlar burada yakıt değerleri evet ama birde yaktığının hakkını vermesi gerek. Ya değilse sadece benzin düşmanlığından başka bir şey olmaz.

Geçen gün Mokka ve 1.6 CDTi Astra'yı incelemek için showroom'a gittim. Bir satış elemanı yanıma geldi bildiğimiz sıradan broşür ezberlemiş kişilerden.. Neyse Mokka test etmek istiyorum dedim kendisi de bana Mokka'yı mağaza müdürümüz kullanıyor hafta içi gelirseniz yardımcı olur dedi. Ben de peki öyleyse Astra 1.6 dizel'e bakmak istiyorum dedim o araçta serviste altını vurdular bilmem ney diye zırvaladı. Opel iyidir kötüdür demeyeceğim ama bu kadar gevşek oldukları sürece yerinde saymaya devam edecektir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen adamını bulamamışsın opel surtaştı galiba (şu park bornovadan sonraki bayi) girişte sol tarafta hafif tombulca guleryuzlu bi abi oturuyor :D Adam benim için showroomdan Zafira çıkarttı , sadece nasıl araba merak ediyorum demem yetti :)
Not:kendisini tanımıyorum sadece gittigimde danışmak ıcın yanına ugramıştım :)

Geri