Corsa E ne zaman gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gittim onu da inceledim. Dizel araçlarının motor seni o kadar yok bile çok sessiz çalışıyor orada bir kaç kişi ile de fikir alışverişinde bulundum çok memmunlar. ;) ama işte ben dizel araç sevmiyorum çünkü yılda sadece benim yaptım km 3-5 bin aralığında.

Abi o yılda yapılan kmye göre motor seçimi zırvalığına aldırış etme, bir yılda ne kadar yol gidersen git farketmez albea 1.3dizel'e 100 liralık mazo atıp ne zaman mazot aldığını unutmak gibi güzel bir histen mahrum oluyosun benznli arabaya binince. Sana şu kadarını diyorum, uzun yol yapacağın zaman kirala otomatik küçük hacimli bir dizel arabayı, tadını al bi daha bırakamazsın :D

Abi o yılda yapılan kmye göre motor seçimi zırvalığına aldırış etme, bir yılda ne kadar yol gidersen git farketmez albea 1.3dizel'e 100 liralık mazo atıp ne zaman mazot aldığını unutmak gibi güzel bir histen mahrum oluyosun benznli arabaya binince. Sana şu kadarını diyorum, uzun yol yapacağın zaman kirala otomatik küçük hacimli bir dizel arabayı, tadını al bi daha bırakamazsın :D

kardeşim keşke araç kirala şansım olsa ben hayatta araba almam :D canımın istediğini kiralar kafam rahat gider gelirim ;) vergisi, kaskosu bakımı ıvırı zıvırı ile hayatta uğraşmam. Nerede tırak işte tam orada bırak der keyfime bakarım. ;)

Ama reno alacağım araçlar da listenin en başında beklemede. ;)

kardeşim keşke araç kirala şansım olsa ben hayatta araba almam :D canımın istediğini kiralar kafam rahat gider gelirim ;) vergisi, kaskosu bakımı ıvırı zıvırı ile hayatta uğraşmam. Nerede tırak işte tam orada bırak der keyfime bakarım. ;)

Ama reno alacağım araçlar da listenin en başında beklemede. ;)

niye kiralayamıyosun ki?

niye kiralayamıyosun ki?

Benim sürücü belgem H sınıfı bu belgeye sahip sürücüler sadece kendi araçlarını kullana biliyor yani araç ruhsatında benim adım yazması gerek. Ya değilse başka araç kullanmam yasal olarak mümkün değil. Birde işin başka güzel yanı var oda benim kendi adıma tescil edilmiş aracımı sadece ben kendim kullana biliyorum başkası benim aracımı asla kullanamıyor :D yani benim 6 yıllık opellimin sürücü koltuğuna benden başkası oturmadı :D

Clio 4 dış görünüş olarak iyi hoş ama araba fıçı gibi. Kaç tane tanıdığım kişide var hiç kimse memnun değil. Ayrıca malzeme kalitesi Dacia'dan farksız sadece temel farkı biraz daha şatafatlı oluşu tavsiye etmem. Yerine Nadir Abi Ford Fiesta düşünebilirsin. Eğer imkanın varsa bütçeyi artırıp Volvo V40 alabilirsen aşık olursun. Birde biraz yüksek araç düşünecek olursan Skoda Yeti derim nokta.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clio 4 dış görünüş olarak iyi hoş ama araba fıçı gibi. Kaç tane tanıdığım kişide var hiç kimse memnun değil. Ayrıca malzeme kalitesi Dacia'dan farksız sadece temel farkı biraz daha şatafatlı oluşu tavsiye etmem. Yerine Nadir Abi Ford Fiesta düşünebilirsin. Eğer imkanın varsa bütçeyi artırıp Volvo V40 alabilirsen aşık olursun. Birde biraz yüksek araç düşünecek olursan Skoda Yeti derim nokta.

Aslında V40 tam benlik ama çok para ucuz değil biraz da para gerek.

Aslında V40 tam benlik ama çok para ucuz değil biraz da para gerek.
Abi o kadar da uçuk değil ya. 1.6 Ford motorlu dizelin manueli 85.000 civarı o paraya Opel Astra'nın dizeli var neredeyse. Ama tabiki imkan meselesi Fiesta düşünebilirsin oda olmazsa Yeti al. Clio falan sakın alma hiç tavsiye etmem...

Doğukan şu anda zaten yasal olarak araç alamıyorum da Japon marka araçlar ilk sırada. Özellikle otomatik olunca Japon marka araçtan şaşmayacağım o kesin. Tam otomatik araç alacağım CVT bunların başında geliyor. Yada klasik 4 vitesli sistemler. Biraz fazla yakar ama kafa ağrıtmaz en azından.

Nadir abi o zaman sana Honda Civic yada Hyundai grubu modellerden alalım. Hatta ikinci el düşünürsen bir tanıdığımda 65.000 km civarında dizel Accent Era var. 4 ileri otomatik şanzımanlı sağ ön çamurluk değişik haricinde boya yok. Yakıtı da 25 kuruş civarında. Taş gibi araba forumda da inceleme yazısı yazmıştım taş gibi arabadır canın sıkılırsa tarla sür :D Aklında olsun almayı düşünürsen özelden mesaj atarsın.

Nadir abi o zaman sana Honda Civic yada Hyundai grubu modellerden alalım. Hatta ikinci el düşünürsen bir tanıdığımda 65.000 km civarında dizel Accent Era var. 4 ileri otomatik şanzımanlı sağ ön çamurluk değişik haricinde boya yok. Yakıtı da 25 kuruş civarında. Taş gibi araba forumda da inceleme yazısı yazmıştım taş gibi arabadır canın sıkılırsa tarla sür :D Aklında olsun almayı düşünürsen özelden mesaj atarsın.

Eyvallah kardeşim ;)

Geri