egzos olayını bende düşünmeye başladım. oval olan gerçekten çok hoş duruyor. böyle bir uç takmayı düşünüyorum ama zamanla paslanmasından korkuyorum açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paslanma olayı olmaz daegzos olayını bende düşünmeye başladım. oval olan gerçekten çok hoş duruyor. böyle bir uç takmayı düşünüyorum ama zamanla paslanmasından korkuyorum açıkçası.
banada aynı tehdit gelince uçla bari yetineyim dedimyaa bana kalsa ben son susturucuyla birlikte takmak istiyorum fakat peder saolsun, egzosu kestirirsen arabayı alırım altından dioo...!!
banada aynı tehdit gelince uçla bari yetineyim dedim![]()
meftun arac bugun tertemizdi ve jant diye bagırıyodu bölümün kapısındateşekkürler abi cevap için.. ilerde bi gün bende takıcam jant lastik.. inş bende yaşıycam o farkı![]()
meftun arac bugun tertemizdi ve jant diye bagırıyodu bölümün kapısında![]()
meftun acele etme arabayı satmayı düşünmüosan en güzelini yaparsın beni biliosun orijin taraftarıyım jantta mutlaka orijin bişi düşünehuehu eywallah abi saol.. nadirende olsa temiz olduğu oluyoarabanın borcu 22 ay sonra biticek bi türlü araya sıkıştıramıyoruz jant işini
![]()