şimdilik standart dewam bakalım zaman ne gösterecek![]()
zaman çok şeyler gösterir diye düşünüyorum abi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdilik standart dewam bakalım zaman ne gösterecek![]()
cortez arızan,hasarın ve aracın için üzüldüm.ne güzel de tam çalışmalar devam ediyordu..hayırlısı diyelim oyle olsun..hayırlı olsun aracın.kazasız belasız...yalnız muhasebeye uğra,çıkışını yaptır..artık opelci değilsin...
şaka bi yana her zaman heryerde...![]()
opelin herzaman bende ayrı bir yeri var.bakarsınız belki ilerde astra opc ile geri dönüş yaparım.![]()
Angel farları dün nihayet taktım. Eski farlarımda h7 olduğu için angellar için h1 ampül almıştım. Yolda giderken farları açtığımda ABS lambası 2-3 saniye yanık kalıyor bu arada kadran 0 a iniyor ve 2-3 saniye sonra tekrar normale dönüyordu.
Sorunun çözümünü bulmak için ampül değiştirdim balast değiştirdim xenonlara kondensatör taktım denedim sorunum düzelmedi. oto elektirikçiye gittim servise gittim kimse bulamadı sorunu.
Yükselle birlikte Son olarak xenon ampülünün balasta giden yüksek gerilim kablosunun ABS beynine yakın olduğunu farkettik. Sorun bu yüzden oluyormuş kabloyu uzaklaştırdık sorun çözüldü. Kablo kısa olduğu için sigorta kutusunun çamurluğa yakın olan tarafına sıkıştırdık şimdilik emaneten duruyor.
Bir ara sorun çözülmeseydi angel farları çıkarmak bile aklımdan geçmişti.
aman abi yakışmıştır xenonlar iyiki çözümü bulmuşsunuz ayrıca ampul mü taktın yoksa xenon kit mi taktın h1 de