::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar selam herkese..

bildiğiniz gibi askerdeyim şuanda, babam söyledi benim Corsa'yı satmış... :(

annemde Grande Punto vardı, onuda satıp Astra almış.. Bana sordu asker dönüşü Yeni Fiesta mı yoksa Corsa D mi istersin diye...

ben ise, askerlik dönüşü yurt dışına gideceğim için henüz birşey söylemedim.. peki seçme fırsatınız olursa, hangisi sizce daha uygun?

BİLDİGİM bişeyi söylemel istiyorumm punto ile corsa d arasında sadece amblem ve far stop farkı var şase karoseri tamemen fiattan almadır. 1,3 motor zaten fiatın buluşu oda fiat karar senini:) corsa C nin tanıdı vermez:)

Garaj Bayram molasında sanırım 1. sayfaya alalım

BİLDİGİM bişeyi söylemel istiyorumm punto ile corsa d arasında sadece amblem ve far stop farkı var şase karoseri tamemen fiattan almadır. 1,3 motor zaten fiatın buluşu oda fiat karar senini:) corsa C nin tanıdı vermez:)

Nasi yani kullanilan plastik falndami ayni ??

Garaj sönük hakikaten ... Mevzu açalım :)
100 bglik yeni 1.4 corsa için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar almayı düşünen varmı?
Bence geç bile kaldılar bir zamanlar en yüksek bg bizdeydi sonra clio,getz vs.. 95-97bg çıkardılar bizim 90bg yalan oldu..

100 beygirlik yeni 1.4 corsa mı? hiç duyulmamış şey :)

izmir diye aklımda kalmış

edit: berker abi öle diyosa yanlış hatırlıyo olabilirim :)

edit : benimki de '6' = Opel Eisenach mış

Son düzenleme:
Bizim arkadaşın Corsa C cosmo antwerp(belçika) diğer arkadaşın astra H ise Bochum(almanya)
Laf aramızda en sıkıntılımızda alman malı olan :P
şirkette o kadar opel var bir tek onunki alman üretimi ama garantiden epey bişeyler değiştirdi..

yeni astrada kullanılan 1.4 100hp lik motor... gayet başarılı... düşük devirlerde biraz mırın kırın ettiği söyleniyor ancak performans ve yakıt değerleri güzel, 1.4 turboyu da aynı şekilde alt devirlerde sönük olarak nitelendiriyorlar... adapte ederler mi acaba corsa sportta da 1.4T yi :) böylelikle GSI dan bir alt kademede alternatif olabilir...

Geri