::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladığım kadarı ile bahsettiğiniz zıplama bende 5 kişi ile yerine göre orjinal yaylardada oluyor demekki yaydan sonra dahada artacak.

Yüksel her gün yaylar ile 5 kişi izmir manisa yapıyor ve zıplama gibi bir şikayeti yok.

senin yorumunu okuduktan sonra yay konusundaki fikrim takmamaktan yana değişti diyebilirim. Kaş yapalım derken göz çıkarmaya gerek yok.
ben eibach alıcam yaza dogru.voglandları cıkarıp onu alcam...istiyorsan arkadasların araclarını bir dene,gör.sonra yorum yapabiliriz rahatca.

beasta.jpg]

evet en güzeli deneyip görmek ;)

Zıplatma 5 kişide dahi olmuyor yani diğer markalara baktığınızda kabul edilebilir seviyelerde ama zıplama denmez sadece biraz fazla sert yaylanmayı kesiyor. Konfor konusunda Corsa C ler lastik havalarına çok duyarlı bir yapıya sahip 3kişi+2 bavul ağırlıkta bence lastik havaları kesinlikle önler 32 arkalar 26 olmalı bu şekilde yaylı olduğunu arabayı hissetmek imkansız zaten bu verdiğim değerler depo kapağında da yazar. alçalma konusunda yaylı yaysız için küçük bi karşılaştırma yapayım size...

funb13.jpg

yaysız 15 silverline 185/55/15

2lcmxkk.jpg

Eibach 3.5

el4prr.jpg

Irmscher 16 195/45/16 yaysız

ddkgpc.jpg

Yayladıktan sonraki hali...
2hs515d.jpg

Eibach 3.5 Pro Kit

24dln3n.jpg

2ch3ipi.jpg

16larla bile konfor yerindeydi elbette sertlik var hem kumholara sert lastik derler hiçte öyle değil bence...

Son düzenleme:
arkadan fotoyu unutmuşum :D
e5rbwx.jpg

Ha bide Umut abinin KTU yu da koyayım...
149a6mb.jpg

Jant arıyorum softstar corsama forumda gordugum corsalar cok hoşuma gitti ve benım corsamda bunu hakedıyor dedim en sonunda =) ii geceler herkese

umut abinin verdiği irmscher 4lü flaşör baskısınıda koyayım teşekkürler tekrar umut abi
25pl08h.jpg

yüksel açıklamalar için teşekkürler.

Dediğin gibi kumho bencede sert bir lastik değil ve fiyat performasta ilk sırayı kesinlikle alabilir.

Son düzenleme:
Birde şöyle yapalım :)

yaysız

resim_118717851.jpg

yaylı

2hs515d.jpg

Geri