Corsa Hidrolik Direksiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe074

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm Arkadaşlar.
Benim aracım 98 Corsa (eski kasalardan) benim aracımın direksiyonu hidrolik değilmi? Hidrolik direksiyon zannediyorum ben. Bugün bitane jazz kullandım. Direksiyon okadar yumuşaktıki benimkisi taş gibi geldi gözüme. Direksiyonda problemmi var yoksa hidrolik değilmi benimkisi?

kimi arabada dreksiyon sert kiminde yumusak olur bunu daha iyi cevabını servisten alabilirsin

yani jazz elektro servomudur? Dahamı iyidir?
sonuç olarak benimki daha sert ama hidrolik doğrumu?

Birisi elektroservo ile hidroliğin farkını yazarsa çok iyi olur arkadaşlar.
Çok hoşuma gitti valla benim direksiyona göre yumuşacıktı.

Birisi elektroservo ile hidroliğin farkını yazarsa çok iyi olur arkadaşlar.
Çok hoşuma gitti valla benim direksiyona göre yumuşacıktı.

elektro servo hıza duyarlı oluyor. hızın arttıkça direksiyonda ona orantılı olarak sertleşiyor yavaşlayınca hafifliyor

elektro servo hıza duyarlı oluyor. hızın arttıkça direksiyonda ona orantılı olarak sertleşiyor yavaşlayınca hafifliyor

Heh işte yani hidrolikte böyle bir özellik yok değilmi?
Harikaymış ya bu elektroservo olayı yavaşken çok çok rahat dönüyo direksiyon. Bazen tek elle kullanmam gerekiyo zorlanıyorum benim corsada illa tutmam gerekiyo elimi yaslayıp döndüremiyorum.:mad:

Heh işte yani hidrolikte böyle bir özellik yok değilmi?
Harikaymış ya bu elektroservo olayı yavaşken çok çok rahat dönüyo direksiyon. Bazen tek elle kullanmam gerekiyo zorlanıyorum benim corsada illa tutmam gerekiyo elimi yaslayıp döndüremiyorum.:mad:

evet hidrolikte yok

hidroliktede var sanırım. yağ basıncını mı ayarlıyordur nedir pek bilmiyorum açıkcası.

Geri