CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en son 3.20 iken depoyu fullemiştim

120 tl civarı bişey almıştı

şehir içi dışı karışık bir ara karabük e gittim geldim aşağı yukarı 400km şehirler araası 250 270 km civarı şehir içi toplamda 670 civarı yaptı

yazın süper sakin kullanım ile 820kmyi görmüştüm ben ışık yanana dek.. şu anda da 100 TL ile yaklaşık 500-550km gidiyorum.. ortalama 5.6-5.7ye denk geliyo.. çok yakıyo diyodum ama sıkmayayım bari canımı :D

yazın süper sakin kullanım ile 820kmyi görmüştüm ben ışık yanana dek.. şu anda da 100 TL ile yaklaşık 500-550km gidiyorum.. ortalama 5.6-5.7ye denk geliyo.. çok yakıyo diyodum ama sıkmayayım bari canımı :D

senin çok iyiymiş ya. Benim 195 taban lastik ve 16 janttan kaynaklı biraz daha fazla yakıyor gibi sanki.

185 taban kış lastiği takılı şu an, yaza göre yaklaşık 0.5lt arttı tüketim.. ali abi 6-7 litre arası yazmış ama bana biraz fazla geldi bu rakamlar.. en sert kullanımda 6.1 gördüm ben.. belkide yeterince zorlayamamışım:D senin jant ve lastik etkiliyordur kesin

Biz yazın 4.5 litre ölçtük uzun yolda...hatta azcık kıvrımlı yokuşlu falandı yolları...

selçuk ben de snin gibi işe gidip geliyorum yaklaşık 3,5-4 km civarı. hararet göstergesi yerinde bile oynamıyor. onu geçtim kalorifer bile anca ısıtıyor :). bir de malum sürekli trafikte kalıyoruz. habire dur kalk. ve de sabahları giderken sürekli yokuş yukarı çıkıyorum.

ben şimdi yukardaki tüketimime baktım 5.5 ile 5.7 arası ama zamlardan ve çoğu uzun yol olmasındna dolayı 6 ile 7 civarı yakar

Geri