CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bakım derken ne tarz bi bakım?
Ben mobil 1 0-40 yağdan çok memnunum bugün azcık gaza gelip bastım gaza basıp çekince falan 5. viteste çok belli ediyor performans biraz kilometre yapınca yağ daha iyi oldu gibi motor süper şu anda...Filtrelerle beraber değişmiştim...

ben yılbaşında karabükteydim ustama aracımı bakım için götürduüm tüm filtreler polen fitresi dahil 110 tl tuttu

Abi bakım derken ne tarz bi bakım?
Ben mobil 1 0-40 yağdan çok memnunum bugün azcık gaza gelip bastım gaza basıp çekince falan 5. viteste çok belli ediyor performans biraz kilometre yapınca yağ daha iyi oldu gibi motor süper şu anda...Filtrelerle beraber değişmiştim...

30 bin bakımı. yağı filtreleri falan değişecek işte. bilmiyorum başka neler yapıyolar?

Yağı mobil 1 0-40 aldım mazot filtresi ufi ve diğerleri purflux'du sanırım...Maliyet 155 + far ayarı 160 TL olmuştu...İçim rahat yağda eksiltmedi usta 2-3 bin km sonra baya yağ eksiltir bu kesin demişti 6000 km oldu sorunsuz tıkır tıkır...Bi eksiltir diyen var eksiltmez diyen var sonuç eksilmedi :)

aracı sıfır aldığımız da yağ eksilmiş hatta ilk 10.000 km civarı yağ lambası yakmıştı o zamandan beri eksilmedi yada ben hiç farketmedim

Yağı mobil 1 0-40 aldım mazot filtresi ufi ve diğerleri purflux'du sanırım...Maliyet 155 + far ayarı 160 TL olmuştu...İçim rahat yağda eksiltmedi usta 2-3 bin km sonra baya yağ eksiltir bu kesin demişti 6000 km oldu sorunsuz tıkır tıkır...Bi eksiltir diyen var eksiltmez diyen var sonuç eksilmedi :)

niye eksiltir diyorlar ki?
bu arada far ayarı o kadar pahalı mı?

ben 4 bakımdır üst üste mobil1 0w40 koydum. 10000 km de bir değiştirdim birkezde 14000 civarı değiştirdim. 1 gr yağ eksiltmedi bugüne dek.

Geri