CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bedava abi 5 tl daha ne olsun :)
Servis 10-40 yağ koyuyor...Performansı daha iyi olsun ve iyi yağlama yapsın diye 0-40 aldım ben daha ince olduğu için çabuk eksiltir araç dedi bazı kişiler ama öyle bir problem olmadı çok şükür...

çok fiyat farkı çıkıyormu 0-40 koyunca? benimde bakım zamanı geldi sayılır 500km kaldı..

far ayarı için 5 tl akmışlar normall

hmm hızlı okuma şaşkınlığı.
yağ eksiltme bende de yok magnatec diesel koydum bende
ama 10 bin oldu mesela şimdi.
benim 0 dan bütün bakımların dosyası var 15 bin de yetkili servise girmiş.
bende 75 binde aldım 100 bın oldu şimdi.
en son 90 bin de yaptırdım bakımı acaba 100 de mi değişsem 105 binde mi kararsız kalıyorum. şanzıman ve hidrolik yağınıda değişeceğim bu sefer hiç değişmedi çünkü.
15 bin götürmeli o kadar pahalı yağ ne dersiniz?

Bendeki yağa 15.000 yazıldı zaten...Yağın kendi kutusunda 50.000 yazıyordu yanılmıyorsam kim bi yağı 50000 km değişmeden kullanır ki :)

bizim motorlara 10 40 ideal her motor için gerekli bir viskozite değeri var

Sadece gidip otomobilinize göre raftaki en kaliteli yağı alın, ve mümkün olduğunca markadan markaya, mineralden sentetiğe, değişik viskozitelere geçmeyin.

Pardon kutusuna baktım öyle bişey yazmıyormuş :) Galiba sitesinde okudum araştırırken...

Bendeki yağa 15.000 yazıldı zaten...Yağın kendi kutusunda 50.000 yazıyordu yanılmıyorsam kim bi yağı 50000 km değişmeden kullanır ki :)

onu bende gördüm 50 bin ömrü var demek.
belki belirli zaman diliminde mesela 1 yıl içinde felan dır.
kamyoncular 15 binde değişmiyodur heralde ayda 15 bin yapar onlar.

Ön logoya mat siyah çekme konusunda deneyimi olan var mı acaba aranızda folyoyu aldım ?

Geri