CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence gittigidiyor veya sahibinden.com dan al ürünleri, hepsiburada.comdan çok geç geliyo bazı siparişler, müşteri hizmetleri adamı deli edicek kapasitede..

selçuk corsayı satarsan ne alacan

corsa d 90 lık polo yeni kasa fiesta eski kasa punto evo

astra h kasa focus hb bravo güncel kasa ve hepsi dizel

şimdilik aklımdaki modeller bunlar ama bellide olmaz.

alacağım araba kesinlikle dizel otomatik ve hatchbak olacak kriterlerim bunlar.

ben aracın içeresine parlatıcı kullanmıyorum

bu arada aracın dışında ki plastikleri arap sabunu ile gayet güzel parlar lastiklerde pril ile köpükleyin ve bırakım kurusun pırıl pırıl çıkar

Xenon ve park ampullerini aldığım zaman yaşadım zaten onu :) Tam 150 tllik ürün ayarlamıştım havale ile gönderdim banka demedi ki aktarılacak tutar şudur diye parayı aldıktan sonra düştü 3 tl...Bu sefer de ordan onaylamadılar 1,5-2 hafta müşteri hizmetlerini aramakla uğraştım...Ayrıca müşteri hizmetlerinin hiç bir yetkisi de yok ne havale edilen parayı görebiliyorlar ne kesin bişey söyleyebiliyorlar resmen müşteriyi oyalamak için koyulmuş oraya...

ben aracın içeresine parlatıcı kullanmıyorum

bu arada aracın dışında ki plastikleri arap sabunu ile gayet güzel parlar lastiklerde pril ile köpükleyin ve bırakım kurusun pırıl pırıl çıkar

Arap sabunu aracın dışında resmen çekiyor herşeyi...
Şimdiye kadar göğüse parlatıcı sürmedim araç 5 aydır bizde zaten...Yazın 3-4 günde bir yıkardım bezle silerdim şu anda tozdan leş gibi oldu göğüs...O temizleyiciyi de arabanın iç plastiklerine uygulamak için sipariş verdim...Göğüsün pürüzlü olması temizlik yönünden sıkıntı baş edilmiyor...

yeni kasa fiesta da otomatik dizel var mı? asm şanzımanı yeni kasada kullanmadılar diye biliyorum ben..

Geri