CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni polo da dizel otomatik var oda 2. eli 35 den aşağı değil corsa d 26 27 civarı bulunabilir puntu da bulunur hatta sunrooflu bile olabilir astra da km si düşük bulmak gerekecek ayrıca belli bir yıldan sonra easytronik biraz iyileştirildi geri kayma olayı düzeldi ama hangi yıldı hatırlayamadım

focus un dizel otomatikleri sıkıntılı olduğu duydum ne derece doğru bilemiyorummm

fevzi pek belli olmuyor ama fotoda benim direksiyonda ki kılıf

ben kılıfı deri sökülmeden önce taktım ilk zamanlar çok kötü kokuyordu

[URL=http://www.yukle.tc]
320adsiz.JPG
[/URL]

yeni polo da dizel otomatik var oda 2. eli 35 den aşağı değil corsa d 26 27 civarı bulunabilir puntu da bulunur hatta sunrooflu bile olabilir astra da km si düşük bulmak gerekecek ayrıca belli bir yıldan sonra easytronik biraz iyileştirildi geri kayma olayı düzeldi ama hangi yıldı hatırlayamadım

focus un dizel otomatikleri sıkıntılı olduğu duydum ne derece doğru bilemiyorummm

polo konusunda haklısın baktım bende şimdi çok pahalı ama çok tatlı olmuş çok hoşuma gidiyor özellikle beyazı.

bu arada yazdıklarımdan bravo yu çok istiyorum 1.6 mjet süper bir motor.

corsayı almadan önce fiestayı da araştırıyordum, asm şanzımanın çok sorunlu olduğu, sıkışık trafikte şanzıman ısındığı zaman kendini kilitlediğini söylüyordu bir çok kişi.. sitesinden baktımda şimdi, yeni kasada dizele otomatik şanzıman koymamışlar..

Siparişi verdim...
Bimden aldırdığım yıkama setiyle paspaslar hakkında yorumumu yapıyım paspaslar biraz küçük kalmış aracın içinde yinede halı paspaslardan iyidir... yıkama seti de iyi bişeye benziyor yıkama eldiveniyle süngeri yumuşacık :)

fevzi pek belli olmuyor ama fotoda benim direksiyonda ki kılıf

ben kılıfı deri sökülmeden önce taktım ilk zamanlar çok kötü kokuyordu

Marka aynı mı abi?...Kullananlar memnun koku problemi dışında...Bizim direksiyon simidi tertemiz zarar görmesin diye alıyorum zaten kılıfı...

arkadaşlar ben yatıyorum iyi geceler. ali beni heralde astra yada corsa paklayacak heralde. satalımda araştırırız beraber.

ben araba konusunda kesinlikle alman malı taraftarıyım. çok bindim indim. arabada alman üstüne tanımam. selçuk eğer fıat veya ford a geçiş yaparsan opeli ararsın diye düşünüyorum. tabi zevkler tartışılmaz.

Bence satma sen :) Almışken yeni polodan al bence resmen kaç seneden sonra bi şekil tutturmuşlar arabaya...Dehşet asi bir duruşu var...Küçük araç olmasına rağmen çok oturaklı bi kasa...Hafiften yere bastın mı kendine gelir :)

Geri