CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
99999dn.jpg

Hayırlı olsun :) Devirdik :)

100000 fotoğrafınıda görmek isteriz :D

Ben babama demiştim 99999 olsun bi foto alırım diye...Bugün o kullanırken olmuş...Sadece bu fotoyu çekmiş :D...Değilse ben yukarıyı da ayarlamıştım önceden denk gelsin diye üst de 99.9 olacaktı sonra da 100.000 de çekerdim ama o sadece 99.999da 1 foto almış 100.040 falan oldu şimdi :)

Valla araçlar temiz kullanıldıkan sonra 350k kadar yolu var tabi 2. elde para etsin istiyorsanız 80k da satmanız lazımdı :) mesela örnek olarak 93 model toyota corona 160k da daha motoruna el sürülmedi :)

Son düzenleme:
zaten 85k da aldık satalım mı hemen 100k oldu diye :) Ne zaman ağır masraf ister acaba bizim araçlar..yada ağır bakımdan kasıt nedir neler değişir ne yapılır..Triger zinciri ses yapmaya başlayınca değişecek başka ne masrafları var ki acaba? Çok mu para tutar masrafları :) ?

zaten 85k da aldık satalım mı hemen 100k oldu diye :) Ne zaman ağır masraf ister acaba bizim araçlar..yada ağır bakımdan kasıt nedir neler değişir ne yapılır..Triger zinciri ses yapmaya başlayınca değişecek başka ne masrafları var ki acaba? Çok mu para tutar masrafları :) ?

volan mazot pompası marş motoru ön akslar direksiyon kutusu

bunlar kronik sorunları 100 bin km den sonra teker teker belirtileri başlar.

ayrıca baskı balata ön diskler arka balatalar triger zinciri 100 binden sonrada değişme vakti gelebilecek muhtemel parçalar.

Benim aracım 114 km de bu yazdıklarımdan sadece triger zinciri ve arka balataları elletmedim.

volan mazot pompası marş motoru ön akslar direksiyon kutusu

bunlar kronik sorunları 100 bin km den sonra teker teker belirtileri başlar.

ayrıca baskı balata ön diskler arka balatalar triger zinciri 100 binden sonrada değişme vakti gelebilecek muhtemel parçalar.

Benim aracım 114 km de bu yazdıklarımdan sadece triger zinciri ve arka balataları elletmedim.

Masraf ne çıktı abi? Sen bunları yaptıysan 200.000e kadar pek masraf çıkmaz gibi o zaman.

fevzi 100.000 km yi geçmişsin nice sorunsuz km ler

daha benim arabanın 100.000 gelmesi için 30.000 km var Allahtan şirket aracı var yoksa bizim ki de 100.000 geçmişti

Geri