CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya beyler bu direksiyon takırtısı benim arkadaşım oldu hele parke yolda off. şimdi onu yaptırsam amortisör kazık gibi tümsek çukurda ses en iisi hiç ellememek. woofer alırım daha iyi :)

Abi hafta sonu otobüsle geleyim diyordm walla şimdi arabayla mı gelsem diye düşünmeye başladım :) Ustanın numarası varsa bir aramak lazım aslında..

ümraniyede benim gittiğim yer de aynı işlemi yapıyor aynı fiyata. bildiğim bir yer.varsa bu tarafta benim gibi şikayeti olan belki biraz daha düşürebiliriz fiyatı.

Harun navi fotoları nerelerde

çekim sorunu var mı???

teyp te aux giriş varmı kamera bağladın mı????

walla bi türlü yüklemedi. angelları yükledi bunları almıyor.
yarın yine denerim.
korktuğum başıma gelmedi full çekiyor.
teypte aux var ama bağlamadım gerek yok usb den dinliyorum genelde.
kamerada kullanışsız olacak diye girmedim. şimdi geri gideceğimde navi den çıkacam kamera menüsüne gelecem. 3 kere yanaşırım onlara basana kadar ben:) ama belki park sensörü ilerde takılabilir.

allahım yarabbim aracın kronik sorunlarını çözeceğimize alternatif kaçamak çözümler arıyoruzzzz off offff

harun aşağıda ki linlke bir bak istersen ürünleri uygun verecem diyor arkadaş

başka bi tane ölçüsü aldım 50 cm yarın metreyle bi ölçüp bagajı net karar vermeye çalışcam ama bu ay proje bütçesi tamam. mart ta artık.

çekince çıkıyor o ya. ben geçen bagajı açtım camı silerken oynadı çıkardım galiba. yarın bakarım olursa tarif ederim ki vida felan yok orada ne tarafa çekeceğimize bakmam lazım.

Eğer bakarda tarif edersen süper olur valla bu tarz küçük değişiklikleri çok seviyorum :) Corsa mı yazalım yoksa aksel mi :D

444lw.jpg

333aba.jpg

69219119.jpg

82065026.jpg

Kaliper kampana vs. herneyse onun boyanması sonrası :)

Geri