CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet araç biraz hava da kaldı ama yan marşbiyelle desteklicem arabayı. indirmek istemiyorum zaten indirmeye yer kalmadı davlumbazda. ve konforu da çok ıyı lastıklerı değiştirip yanak kucultmeye hııııc nıyetım yok valla :)

şahsen imzandaki jant herneyse ki mam w1 e benziyor. gerçekten güzel duruyor.

Harun navi fotoları nerelerde

çekim sorunu var mı???

teyp te aux giriş varmı kamera bağladın mı????

efe aklıma gelmedi gelseydi onu da yaptırabilirdim ama hepsini bir anda yapmayalım yavaş yavaş yapalım

arka camları da elektrikli yaptırma projesi de var

Ali abi arka camları orjinal gibi bir sistem baya maliyetli 800tl yi buluyor neredeyse..Çıkma filan bulabilirse tahmini 600tl filan tutar sanırım..After market bunlara göre baya bir ucuza geliyor 100-200 arası..

işçıkışı özel servise uğradım ve ön fren balatalarını değiştirdim. orjinal gm takıldı. 100tl verdim. fiyat nasıl sizce?
birde gitmişken bagaj lambasına baktırdım. kablosu çıkmış meğer. onu takıverdi 2 dakkada usta.
haa asıl mesele amotisörler patlakmış evet.ama ustanın dediğine göre direksiyon kutusu yapıyormuş asıl sesi. 200 tl ye tornacıda aliminyum burç yapıp takıyolarmış.
4-5 sene idare eder dedi. sesi keser dedi.

işçıkışı özel servise uğradım ve ön fren balatalarını değiştirdim. orjinal gm takıldı. 100tl verdim. fiyat nasıl sizce?
birde gitmişken bagaj lambasına baktırdım. kablosu çıkmış meğer. onu takıverdi 2 dakkada usta.
haa asıl mesele amotisörler patlakmış evet.ama ustanın dediğine göre direksiyon kutusu yapıyormuş asıl sesi. 200 tl ye tornacıda aliminyum burç yapıp takıyolarmış.

Şu direksiyon kutusu olayını benimde yaptırmam lazım Yavuz abi peki başka bir işlem daha uygulanıyormuymuş yağ dolduruluyo filan deniliyordu? Bide abi işlem kaç saat sürüyormuş? işleme garanti veriyorlarmı?

200 pahalı 150 ye yapan yerler var ben geçen yaz yaptırdım ses kesildi tavsiye ederim.

Şu direksiyon kutusu olayını benimde yaptırmam lazım Yavuz abi peki başka bir işlem daha uygulanıyormuymuş yağ dolduruluyo filan deniliyordu? Bide abi işlem kaç saat sürüyormuş? işleme garanti veriyorlarmı?

torna işini kendileri yapmadıkları için 1 gün sürer dedi. sabah bırakıp akşam alıyomuşuz. garanti vermiyordur ama şu ana kadar sorun olmadı dedi. sorarım yine.

200 pahalı 150 ye yapan yerler var ben geçen yaz yaptırdım ses kesildi tavsiye ederim.
Selçuk abi sen uygulamayı 150ye mi yaptırdın izmirde? Denizlide bu işi yapan yok zorunlu olarak gidecem bir yere izmir yakın aslında gelip gitmem daha kolay Selçuk abi bir bilgilendirirsen sevinirim..

Geri