neden olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün dikkatimi çekti araç ilerden gelirken fardaki ledler halkalardan daha çok dikkat çekiyor çok parlıyor.Uzaktan ledin parıltısından halkalar belli olmuyor nerdeyse kablolarını kesiyim mi ne diyosunuz ? Hemen patlar ledler dediler ama 3 aydır falan patlayamadılar bi
Fevzi hiç olmazsa yanıyor seninkiler benim angellar yanmıyor bile.. Yeni angel mı alsam CCFL halojenler var ledliler var neon tarzı olanlr var hangisini alsamki benimkilerin sanırım ledleri ölmüş sanırım tam olarak bilmiyorum ama açıp bakmak lazım tabi.
Angel halkaları yanmıyor iki tarafında birer tane far kenarlarında ledler var onlar yanıyor sadece.. Yeni bmw dekiler ccfl halojen sanırım bende onlardamı alsam diyorum?Hiç mi yanmıyor yoksa sönük mü yanıyor...Yeni BMW'lerdeki süper gündüz cam gibi yanıyor...Bizdekilerde alacakaranlık olacak da öyle belli olacak anca..
Türkiyeden almam zaten 150tl istiyordu satıcını biri oh dedim yok artık dedim.yurt dışından alacaz el mahkum onuda hangi satıcınınki düzgündr bilemiyorum honkonglu genelde,uk olan satıcılarda varda onlarda honkongdan getiriyorlardır kesin Bide he bmwye göre bunlar açıp farı çapını ölçmem lazım ... En kafamı kucalayan şeyde tam daire oluşturmamaları o olayıda sevmiyorum komple led daire olanlar var acaba onlardan alıp plexiden çerçeve yapıp görünecek yüzünü matlaştırsam nasıl olur diye düşünmüyorda değilim..Eğer fiyatı uygunsa yapabilirsen temiz şekilde al derim ben...Ben öyle parlayanları daha çok seviyorum ama arkadaşlarda gece loş yanacak öyle güzel olur diyo zevk meselesi...Ama hiç yanmıyorsada yakmak lazım