CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler bagaj amostisörleri tutmuyor benim araçta, 2 gün önce sorun yoktu, illa değiştirmekmi gerekir yoksa ayar fln oluyormu?

Tam daire oluşturmaması sorun değil bence belli olmuyor bile azcık biyerinde kesiklik var o benim hiç dikkatimi çekmiyor başkalarınında dikkatini çekceğini sanmıyorum...bmwlerdeki cidden süper ama cam gibi :)

beyler bagaj amostisörleri tutmuyor benim araçta, 2 gün önce sorun yoktu, illa değiştirmekmi gerekir yoksa ayar fln oluyormu?

Aynen bizimkilerde 20 gündür falan memleketteyim ben geldiğimden beri öyle...soğuktan olduğunu düşünüyoduk biz bence yağlanması gerekiyodur...ben yağlanması gerekiyodur diye üstüne düşmedim bile :) masraf çıkarmasın da :)

Çok pahalı bişi değil yaw onlar değiştir gitsin abi max 50tl bişi tutması lazım..

yağlamak fln çözüm olacaksa neden boşyere o kadar para verelim hiç tutmuyor ikiside aynı olduğuna göre bence havalardan oldu bu biri bozulsa tamam dicem de ikiside aynı..

Aynen bizimkilerde 20 gündür falan memleketteyim ben geldiğimden beri öyle...soğuktan olduğunu düşünüyoduk biz bence yağlanması gerekiyodur...ben yağlanması gerekiyodur diye üstüne düşmedim bile :) masraf çıkarmasın da :)
Sorun bu da olabilir :) Gerçi epeydir bagajı açmıyorum ben komple dolu yer olmdığı için :)

Bugün Yıkadım Canavarı Miss Gibi Oldu Wallaha Teybin Üstündeki Klima Panjurlarını Söktüm İçini Felan Temizledim Çok Süper Oldu :)

Bugün Yıkadım Canavarı Miss Gibi Oldu Wallaha Teybin Üstündeki Klima Panjurlarını Söktüm İçini Felan Temizledim Çok Süper Oldu :)

Bende cumartesi temizlemiştim içindeki bütün plastikleri sildim temizleyiciyle, üstüne bide parlatıcı sürdüm.Araba ağustosta aldığımızdan beri parlatıcı yüzü görmüyodu hep normal bezle siliyodum zarar görür diye.Böyle temizleyince bi başka hoşuma gitti :)

Bende cumartesi temizlemiştim içindeki bütün plastikleri sildim temizleyiciyle, üstüne bide parlatıcı sürdüm.Araba ağustosta aldığımızdan beri parlatıcı yüzü görmüyodu hep normal bezle siliyodum zarar görür diye.Böyle temizleyince bi başka hoşuma gitti :)
Neyle temizlediniz neyle parlattınız arkadaşlar benide bilgilendirin yaw :D

Bu arada benimde artık bir irmscher spoilerim var zuhahhahahhaha :D

Geri