CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selçuk sen ne kadara mal etmiştin

bu spoiler işinde yükselin parmağı vardır

50-75 tl civarındada boyası tutar. hayırlı olsun iyi fiyata almışsın. ben daha ucuza mal etmiştim :)

bu arada tacho sadece dizel manuel için var. 1 adet..

Abi bizde ucuza mal edecektik ama ebaydeki çoğu satıcı kıllık çıkardı Türkiyeye göndermek konusunda kaç aydırda takip ediyorum bende daha fazla beklemek istemedim şahsen aldım geçtim..Artık önümüzdeki parçalara bakacaz :)

Abiler Cuma Günü Led İşine Giriyorum Çakmaklıktan 12V Alıcam Patlama Olmaz Değilmi :D Ayrıca Şu Araya Açma Kapama İçin Nasıl Buton Koyabilirim ?

Sadece tacho kağıdı sanırım bu plazma ışığı yok :) benzinli easytronik için fyat ne diyor?

Dizel için bu aracını satacağı için daha takmadan satıyormuş ilgili kişi...yurt dışından getirtmiş...Bence parasına göre gereksiz bi aksesuar ben olsam almam başka şeylere harcarım :) Spoiler de çok para valla fiberci yolu gözükür :)

bugun çıkma far aldım. içini söktüm ve reflektörü çıkardım. kısa far bolumunu kesip bi-xenon mercek yerleştireceğim. daha sonra da benim farı açıp, far tasını ona takacagım. bir işe girdik allah utandırmasın :)
dscn4184t.jpg

Bu ledleri satan elektirikci ile görüşmen lazım Zaten onlarda istemediğin kadar düğme çeşidi tv kumandası kablo vs ... herşey bulunur bizim buradakiler öyle Onur o tip malzeme satanlar her türlü yardımı yaparlar hatta 12 volt ta direnç lazım mı diyede sorarsın onlar gerekli uygunluğu sana söylerler. ;)

Hadi hayırlısı olsun güzel olmuş birde bizimkisi nasıl olacak bakalım çin tatile girmeseydi ekipmanlar elimizdeydi şimdiye kadar :cry:

Geri