saol walla benim wınn da bişeyler var yükleyememiştim.
arkadaşlar teybimin ayrı olması avantajıyla tek bir delik delmeden bitti işlem. önce şarj için usb çıkışlı adaptör almaya gittim 2 çakmaklıklı ve 2 usb li olan model varmış 15 tl ye aldım. sonra elektrikçi ustaya tarif ettim. kendiside bişeyler ekledi mesela torpidoyu delmeye gerek yok dedi çift taraflı bantla kültablasının yerine bantladık. usb kabloyu içerden geçirdik navi ye taktık. ekran ile şapka arasındaki boşluk içinde önce çift taraflı batla 3 tarafından (yanlar ve üst) bantladı. ben alinin yaptığı gibi vida dedim oda olurda bakayım dedi. aradaki boşluğu ölçüp büyük bir kavuçuk lastik gibi bişey getirdi. ölçüye göre kesti araya yine çift tarafla yapıştırdı. arkası komple dolu yani. çoğaltıcı sayesinde hem çakmaklık hem telefon şarj edebiliyorum. naviyi de istediğim zaman şarj ediyorum. çünkü kısa mesafede kullanınca bataryayı makineyi bozmayalım. dünde bir usb uzatma ile pcden klipleri yükledim sorun yok.
aklıma gelenleri yazdım. umarım yardımcı olmuştur.
bu projenin mimarları Yunus, Yüksel ve Ali'ye tekrar teşekkürler...
son olarak da bi eksiklik var. artık dışardaki sıcaklığı camı açıp öğrenebilecem